Fredagsmys,

Hatar natten som var. Har inte sovit ett piss rent ut sagt utan har legat vaken hela natten med svinont i magen, frossat och mått illa som jag vet inte vad.. Natten from hell asså.. Lyckades somna kl 6 imorse och sov tills kl var 9 sen gav jag upp.. Idag har jag snorat och gått här hemma bara.. Skulle egentligen vänta tills på söndag med att julpynta lägenheten men kunde inte hålla mig hehe.. Så gjorde det idag istället :) Gjorde även iordning lite mysfika och tända ljus tills älsklingen kom hem så då stod det varm oboy och lussebulle på bordet! :) 
 
Något som gör himla ont i mitt hjärta är att jag inte är med min familj på söndag. Att inte få umgås med dem och ha en mysig söndag som vi alltid brukade ha på advent.. Mysig frukost men tända ljus och vara samlade liksom.. Gör ont, känns konstigt och är inte kul alls.. Men det är väl så livet är, känns nog inte lika nästa år! 
 
Har typ inte ätit någonting idag så något måste jag äta. Vi vet inte riktigt vad vi ska äta till middag idag. Jag funderar på att slänga ihop en pastatallrik med pastasås och lite grönsaker? Men jag vet inte, vi får se :) Ikväll ska vi bara vara hemma, tänkte att vi skulle se den nya Batman filmen, The Dark Knight Rises. Hoppas den är bra! 
 





Pontus missen sov sött tills jag startade dammsugaren :)

Sussi hade inte tid att sova utan skulle vara med mig :)








 


 
 
 

Fönstershopping,

Idag diskuterade vi mycket på eductus, det var ganska roligt. Gjorde en gruppövning som höll på ungefär hela tiden men det var både lärorikt och roligt! :) 
 
Efter det så gick jag och Jessica runt på stan och kikade lite och tog sedan en fika på espresso house, jag tog en chai latte (mumms!) och en kladdkaka med grädde. Så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord! Riktigt roligt! 

Micke kom och hämtade mig efter jobbet så for vi och handlade lite smått! Till middag köpte vi hem en grillad kyckling och lite revbensspjäll och så kokade jag tagliatelle när vi kom hem, enkel men supergod middag! :) Nu sitter han och spelar sitt jäkla tvspel och jag sitter här med en uppgift eftersom vi är lediga imorgon, men det är snart klart! Missen ligger i mitt knä och myser, min gosiga misseojke ♥ 
 
 
 
 



if you don't live for something ' you'll die for nothing.. 
 

Torsdag 29 November

Igår så delade jag och micke på en kebabpizza till middag för båda var hur trötta som helst och ingen visste vad vi skulle äta så det fick bli så. Jag orkade inte ens hela min halva så det känns också bra :) Under kvällen så spelade han Call Of Duty live med en kompis och jag satt vid denna dumburk och gjorde min uppgift som jag hade fått av min jobbcoach! Min hjärna höll på och explodera till slut.. Avslutade kvällen med att diska upp all disk så jag skulle slippa se det första jag gjorde imorse, gött!

Har lite småmigrän så tänkte jag skulle vila en liten stund sen fixa iordning mig tills jag ska på eductus. Men annars har nog dagen inte mycket att bjuda på skulle jag tro! Längtar tills imorgon då jag är ledig och då är det träning som gäller!!! :)

Litet lunchinlägg,

Hallo igen. Nu har jag ändrat design på bloggen! Längst upp på bloggen finns det olika flikar, fliken längst till ---> höger! "design by" så står det vem som står för designen och har gjort det! Jag har ändrat lite typsnitt bara men ska fixa lite mer senare när jag kommer hem..
 
Nu sitter jag och äter lite lunch, blev kyckling med ris från igår! Jag marinerade kycklingfileerna i santa maria allround, lät dem ligga en halv dag, vid matlagningen kryddade jag dem med aromat, salt, peppar och kött&grillkrydda! Panerade dem med lite sesamfrön! In i ugnen i ca 30-35 minuter i 250 grader! Steker aldrig min kyckling (bara om jag gör en kycklinggryta) men annars har jag dem alltid i ugnen då jag tycker det är godast! :) 
 

Onsdag 28 November

Just nu snöar det ute, riktigt mysigt! :) 

Vaknade kl halv 8 imorse ca, låg i sängen och spelade lite spel på telefonen hehe för att vakna till liv sen gick jag upp och duschade.. Sitter och kollar runt lite på datorn och har nyss ätit frukost! Känner mig fortfarande lite krasslig så idag blir det ingen träning men på fredag förmiddag :) Igår kväll var micke hos en kompis så jag var ju hemma själv, tände lite ljus och kollade på en film. Nu kommer jag dock inte ihåg vad den heter men den var urusel ändå så det spelar ingen roll haha ;) 
 
Jag har lite tid över nu innan jag ska iväg till eductus, så jag hade tänkt att ändra om bloggen lite? Om jag har tålamod till det vill säga.. ;) Vi får se hur det slutar! 
 
Bild från igår, mysigt!

Tisdag 27 November

Idag är jag ledig men imorgon ska jag till eductus igen. Spännande spännande.. Nej då inte så värst men skönt att ha något att göra om dagarna iallafall även om det bara är 2 timmar om dagen :) Imorse vaknade jag och var så jäkla trött alltså.. Har varit det de senaste dagarna, förstår inte varför? 

Åt min fina goda frukost sen åkte jag och tänkte jag skulle träna uta bara fasen.. Men icke sa nicke.. Sprang 2 km på crosstrainern och 20 minuter på löpbandet i brant backe (bara en tredjedel av vad jag brukar göra) men sen fick jag verkligen lov att sluta.. Shit alltså, svetten bara rann, jag var alldeles yr, febrig och höll på att ramla ihop så jag fick ge upp där. Känns verkligen inte bra så ikväll är jag hemma och kurerar mig lite och hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan vara med på kvällspasset! Men detta bådar inte gott.. Krampar i kroppen, ont i bihålerna, migrän, febrig, kan inte sluta bra.. :/ Men vi får hoppas det :)! 
 
Åkte bort till erikslund och kikade lite, har ganska svårt för att hitta kläder just nu pga att jag går ner i vikt, så antingen är det för litet eller på tok för stort. Men jag hittade en jättesöt top/tröja idag som bara kostade 149:- så jag köpte den i två färger. Så himla mysig och skön! Köpte dem på gina tricot, tyvärr så finns inte den butiken i tyskland dit vi ska om 12 dagar så därför köpte jag dem annars skulle jag ha ångrat mig! 
 
Skjutsade nyligen micke till en kompis så jag har en hemma själv kväll, lite mysigt. Tänkte tända lite ljus och krypa ner i soffan och se en film. Har köpt lussebulle och julmust också ;) 
 
 
Tröjorna jag köpte idag! Från Gina Tricot och kostar 149:-/styck
 
 
Darin - Stockholm (riktigt bra tycker jag!)

Måndag 26 November

Helgen var riktigt mysig :) I lördags åkte vi in till Robin! Jag var nykter och körde men hade minst lika roligt ändå, fick träffa mina fina vänner ♥! Till en början så var några från hans familj där men sen åkte dem och det kom annat roligt folk. Vi kom hem ungefär 4 på natten... haha... Micke mådde inte så bra, ja ni förstår ju vad jag menar med det! Jag kom i säng ungefär halv 5, 5 tiden på morgonen och sov bara 2 timmar den natten.. Usch! Micke skulle ju upp och skruva sin bil med sin pappa så han hade ju ställt klockan på ringning 10 i 9... Kill me tänkte jag verkligen då.. Så jag fick väl gå upp och skjutsa dit honom sen när jag kom hem la jag mig och vilade en liten stund, var verkligen hur trött som helst och hade migrän från helvetet.. 
 
Skulle både träna och tvätta i lördags men inget utav det blev av och det kändes inte alls så kul.. :( På eftermiddagen var jag på julmarknad med min svägerska och min svärmor, riktigt mysigt var det och skönt med lite luft även fast det var svinkallt! På kvällen så åkte jag och min älskling in och handlade mat, massa mat så nu har vi frysen full igen, känns skönt! När vi kom hem så åt vi lite mat, jag åt en kebabrulle och han kebabtallrik! Vi spelade även lite Call Of Duty.. :) Sen kollade vi på film och myste! 
 
Igår bytte vi däck på mickes bil sen åkte vi till erikslund och kollade lite.. Vart lite julfynd på Dollarstore :) Kvällen var lugn och mysig och båda somnade gott! Idag var det inte alls lika roligt när min klocka ringde halv 7 imorse.. Jag svär att jag aldrig mer ska gå upp så tidigt för att tvätta.. Jag var helt hjärndöd... Haha... 
 
Nu ska jag platta håret och sen käka lite lunch innan jag ska in till eductus. Har en pestofylld kycklingfile i ugnen, mums! 

Friday i'm in love

with you 


 
 
Igår körde jag och Jennifer ett riktigt härligt spinningpass! Jag mår så himla mycket bättre nu när jag har kommit igång med träningen och äter som jag ska. Jag möter på många motgångar men än så länge har jag kämpat förbi dem och jag hoppas att jag forstätter att lyckas med det! :) Jag har inte vägt mig sen jag vägde mig sist men jag mätte med måttband tidigare idag och det har försvunnit bra många centimetrar här och var, speciellt över magen. Men! Som jag sa förut, så tar det ett tag innan man ser skillnad. Och det får det göra, man ska absolut inte stressa igenom ett viktnedgång utan låta det ta sin tid! 
 
Jag kör verkligen helt 200% all in på det här, jag vill verkligen lyckas och jag behöver fullt stöd och förståelse för det också! 
 
Idag är det fredag, jag ska in till min jobbcoach kl 13-15, sen hem och fixa lite mat. Imorgon kväll ska vi in till mickes kompis och fira han för att han har fyllt år. Micke ska dricka men inte jag, vi har tyvärr inte så mycket pengar så vi måste klara oss över helgen. Men jag känner inte något sug efter alkohol så det känns bra :) Därför är jag nykter imorgon, micke och hans pappa ska ju fortsätta att hålla på med mickes bil imorgon bitti så så himla sent tror jag inte att det blir ikväll? Vi får se vad vi hittar på! Jag tänkte dra in till gymmet en stund imorgon och bränna lite fläsk :)

Annars tror jag inte att det händer så mycket i helgen, skönt det! Imorgon är det bara 2 veckor kvar tills vi åker upp till min familj sen åker vi till tyskland, myys 
 
 
Bra låt :)

No title

... Idag så är det en sån där dag som inte borde finnas känns det som. Jag känner mig inte sur, arg, ledsen, att jag mår dåligt eller något sånt, dagen känns bara onödig och konstig... Förstår ni hur jag menar? 


Är ledig idag så är en hemmapysslardag idag, har fixat lite här hemma och nu kollar jag på massa (då menar jag massor!) med bilder från tidigare i mitt liv... Vilka bilder, vilka underbara människor, vilka härliga minnen! Glad att sånt kan samlas på en bild :) Just nu känns det som att jag bara skulle vilja vara hemma hos familjen och mina vänner! 


Allt var så mycket enklare där, då, förr.. Varför ska allt vara så svårt, här och nu på en annan plats? 



Valborg för några år sen, minns ej om det var 2008 eller 2009.. Fest hemma hos min storebror, riktigt kul! Sms:ade med min dåvarande "kille" tror jag..
 
Jag våren 2010 då jag var chaffis en kväll åt några kompisar till falun, en blond fjortis som rökte emellanåt, haha

Peace & Love sommaren 2010
 
Jag och min bror på balen maj 2010 ♥ älskar dig!

Gymnasietiden, 2008-2009 nångång där efter ett idrottspass
 
20 Januari 2009
 
22 Maj 2010
 
14 Januari 2009


28 Juli 2009 på ccw
 
28 Februari 2009
 
9 April 2009
 
22 Maj 2009
 
12 Augusti 2009
 
9 Oktober 2009 (tandkräm haha..)
 
21 Januari 2009
 
29 Juni 2008
 
4 Juli 2008
 
23 Juli 2007
 
17 Augusti 2007
 
Men idag är jag väldigt lycklig! Jag älskar dig dig bara dig :) ♥
 
Nu ska jag fixa mig lite lunch! I väntan på att min älskling ska komma hem :)

Fredagkväll!

Sitter själv hemma i lägenheten just nu då micke och hans pappa är och fixar lite med hans bil, då den är trasig. Igen.. :) Eller den har varit det i typ 2 månader snart men dem har inte haft tid att hålla på med den!

Jag var iallafall och tränade lite idag, grymt skönt! Sen hämtade micke upp mig och vi for först till dollarstore där jag handlade rakgel och ansiktsmasker.. :) Sen till pickaboo där jag hittade en julklapp samt lite annat krimskrams! Till sist svängde vi förbi icamaxi och handlade lite småsaker till tacosen imorgon! Skönt med helg :) Men vill ändå att den ska vara över så jag kan träna igen! (självklart kan jag ju träna i gymmet under helgen om jag vill men måste tänka på att vila kroppen också! Så därför ska jag vila upp mig tills på måndag!) Då det blir 4dagars träning hade jag tänkt! 

Väntar på att micke ska komma hem någongång ikväll sen ska vi nog slå på en film, tror det lutar åt nya Batman eller nya Spiderman? Kanske båda beroende på hur sent det blir :) Imorgon ska dem ju hålla på med bilen och då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med.. Är det riktigt fin höstsol ute så tänkte jag ta en promenad! Sen pyssla lite här hemma!



Köpte lite julsnöre!

... Julservetter!

God Jul(klappar lappar)...

Allt i allo :)
 
 
Längtar tills första advent då jag hade tänkt julpyssla lägenheten! Byta gardiner osv.. Det är ju första julen som jag bor i en helt egen lägenhet så det ska bli spännande! Förra julen var jag och micke i mora på julafton sen på juldagen så åkte vi ner hit till hans familj igen. I år blir det tvärtom... Aooppa! Första julafton som jag är ifrån min familj någonsin.. Det känns lite konstigt! Men man är ju vuxen nu så det är sånt som är! Måste lära sig :) 





Fredag 16 November

En vecka sen jag skrev här nu men ibland så har man ingen lust och då är det ingen ide att skriva heller :)

Innan jag for på spinning igår så ställde jag mig på vågen och blev väldigt glad när den visade att jag hade gått ner 2 kg på en och en halv vecka! För att få det bekräftat att det inte var något fel på vågen igår så ställde jag mig där idag igen och det stämde så bra så, hade till och med gått ner 200 gr till! Spinningpasset igår var grymt, mjölksyra när jag gick därifrån! Mitt första delmål är ju att gå ner 5 kg tills jul och nu är det bara 3 kg kvar, är så himla peppad så det känns som att inget kommer kunna stoppa mig! Har slutat upp med godis nu och micke kan äta godis i min närhet utan att jag ens blir frestad, blir stolt över mig själv :) 

Idag ska jag in till jobbcoachingen kl 13, ett företag kommer dit och pratar så håller på en timme idag bara. Packar med mig träningsväskan och går till gymmet efteråt och kör lite där tills micke slutar :) Så skönt!!! Den här helgen blir det bara lugnt! Imorgon är det min och mickes kväll, då vi inte haft en helg för oss själva på evigheter så tänkte vi mysa till det med tacos och filmmys imorgon, längtar!! :)



Fredag 9 November

Det känns som att allt går bra nu, det känns skönt. Förutom jobbdelen, men nu känner jag såhär att det kommer när det är meningen att det ska komma. Jag kan inte göra mer än vad jag gör! Det suger att vara arbetslös och det suger att gå på jobbcoaching men! Är det det som är menat för mig just nu så är det så, jag kan inget göra. Saker händer när det är mening att det ska hända, punkt slut :) 

Jag mår riktigt bra just nu, har mina underbara vänner, familj och framförallt världens underbaraste pojkvän ♥ tänk att det finns lock till alla kastruller!  Idag, eller just nu håller jag på och tvättar, igen... Gud så tråkigt! Men bäddade rent i sängen igår och då blir det hur mycket smutstvätt som helst och så fixade jag fint i våra garderober och då blev det lite kläder som också skulle tvättas, tyckte jag :) Lika bra att ta det nu och inte nästa vecka när det är ännu mer tvätt för då kommer det ta evigheter... 

Spinningen igår var mer än grymt!!! Hade svinont i arslet i början (efter förra gången) men det gick över efter en stund och det var bara att köra på :) Det känns så himla skönt att äntligen vara igång igen, ska verkligen köra på stenhårt nu med allt. För jag ska lyckas, jag ger mig inte! Ni kommer få se allihopa! :) Den här gången går jag verkligen 100% all in och det kommer komma många motgångar men det är bara att kämpa på för det kommer vara så värt det i slutändan! 

Ska snart gå ner i tvättstugan igen sen ska jag upp och göra ansiktsmask, raka benen och duscha :) Är sprudlande fint väder ute idag så jag tror jag tar mig en promenad senare idag! 



Torsdag 8 November

Sjuka drömmar jag har drömt inatt haha... Var helt koma i bollen när klockan ringde 07.50 imorse! Gick upp och gosade lite med våra fina missar :) Och såg även att det snöar ute, riktigt mysigt! Gjorde iordning min frukost och kröp ner i soffan och tittade på gårdagens avsnitt av Stalkers, usch säger jag bara... Man blir ju riktigt rädd själv... Efter programmets slut så plockade jag ihop all smutstvätt och gick ner i tvättstugan och satte igång första maskinerna, var inte så mycket tvätt denna gång så går fort idag :) skönt!

Ska även småplocka här hemma, tycker inte om när det är stökigt därför är det för mestadels rent här hemma hehe.. :P Diska står först på schemat, sen göra rent kissemisslådan och samt plocka lite i sovrummet och vardagsrummet! Senare idag ska jag iväg på spinning igen med evelina och hennes mamma, har fortfarande ont i rumpan sen sist, stenhårda sitsar asså... 



Här är då Sussi, våran lilla kissemiss som vi hämtade i slutet på Juli, hon är född 24 April och är en sprallig liten tös! Snart blir hon 7 månader gammal och hon växer så det knakar haha.. Ett riktigt litet dampbarn då hon aldrig kan vara still utan alltid sprätter, springer och leker.. Det blir oftast inte en lugn stund här hemma då hon ska bråka och busa med storgrabben jag har, Pontus! Och med alla leksaker.. Finns det inget att leka med så går hon och slår med tassarna efter golvet och klättrar på väggarna ;)
Lite mongo som sagt men jag älskar dig ändå ♥
 

Onsdag 7 November

Spinningpasset igår kväll var grymt! Var jättepeppad så det var riktigt kul, dock var lokalen fullsatt och det är ganska lågt tak i den lokalen där så syret tog slut ganska fort men det gick ändå. Har inte så mycket träningsvärk idag som jag trodde, men börjar dock fundera på ifall jag har vätska i högra knät? Har haft ganska ont där nån vecka nu.. Men vi får hoppas det går över! Imorgon är det spinningsdags igen :) 

Idag fick jag lov att gå upp typ tjugo i sju... Rena mardrömmen för mig som aldrig har någon speciell tid som jag måste gå upp, då jag är tyvärr fortfarande är arbetslös... Skittråkigt! Ja, anledningen till varför jag gick upp så tidigt idag var för att jag skulle vara inne i stan på förmiddagen på ett möte.. Men när jag kom hem så gjorde jag världens godaste lunch! Stekte skinkschnitzlar (så jag har även till lunch imorgon!) och hade mycket aromat och kött&grillkrydda på dem, cpgott! Till det hade jag vitlökssmör och massa tomat, mums! :) Till frukost brukar jag ha hallon&blåbär i en djupformad tallrik, 2 dl yoghurt, 1 dl musli naturell och sen krossa 3 stycken pecannötter och strö på, sen blandar jag ihop det, hur gott som helst och framförallt nyttigt och mättande :) 

Sitter här och filurar med en grej som ska bli klar inom en timme ;) Sen kommer micke hem och ikväll ska vi ha myskväll och bara mysa med god mat (pasta med min egna köttfärssås) som står på middagslistan idag och se på serier/film! Imorgon har jag inte så mycket planerat, har tvättid mellan 10-13 och är det fint väder så tror jag att jag tar mig en promenad :) 


Tisdag 6 November '

Ikväll har jag ett spinningpass inbokat med evelina, ser fram emot det riktigt mycket! Kommer ha världens träningsvärk i benen imorgon när jag vaknar, kommer göra ont men det kommer det vara värt! Ska boka in ett till pass av något slag den här veckan, antingen torsdag eller fredag. Jag har fått min hjärna att äntligen tänka rätt! Eller jag menar både kroppen och hjärnan. Har lagt om mina matkoster, slutat upp med godis och allt det söta. Det jag menade med att min hjärna äntligen har börjat tänka rätt är att jag har äntligen fattat att man går inte ner i vikt på en vecka bara för att man tränar och äter bra just under den veckan, utan det tar liksom tid, det kan ta veckor eller månader innan det ens syns något? Men jag måste verkligen fortsätta även då när det har gått ett tag och inte syns något, för det kommer. Man ska inte stressa igenom en viktnedgång, vill man något så måste man fanimej vara envis och ha små delmål! Mitt första delmål är att när vi åker till tyskland den 9e December det vill säga om 4 veckor och 5 dagar så vill jag ha tappat 3 kilo och med den metod jag kör så vet jag att det kommer funka om jag intalar mig själv att vara envis! Men man ska inte ha förväntningar det är då allt går åt helsicke. Utan ta dagen som den kommer och stressa inte hjärnan. Men det fixar vi väl, eller hur? :)

Solen skiner utomhus och idag är det ett riktigt fint höstväder! Jag ska snart få på mig lite varma kläder och ta en promenad till apoteket för att köpa en salva åt micke, för att göra det lite bättre så fortsätter jag min promenad efter det så att den blir lite längre :) 
 


No title.

Det svåraste när man ska göra ett inlägg är att komma på ett rubriknamn, tycker jag. 

Ställde min klocka på ringning 8.00 men råkade tydligen sova bort den och vaknade en timme senare idag, skönt att sova ut lite. Idag har jag inte så mycket planerat, tänkte småstäda lite i lägenheten för att hålla mig lite sysselsatt. Tänkte även försöka komma på vad jag ska köpa i julklapp till min familj och få ner det på papper så att jag inte glömmer bort, som jag alltid annars brukar göra..

Ska ta bussen in till stan senare idag vid tjugo i tre tiden för att därifrån gå till friskis&svettis och fylla på mitt träningskort, gud så skönt det ska bli! Att komma igång med träningen igen, som jag längtat! Ser redan fram emot det första träningspasset, känslan under och efter träningen.. Har klurat på ett mat och träningsprogram själv som jag tänkte se ifall det händer något med min kropp, inget jag kommer dela här på bloggen än så länge utan jag vill se resultat själv först. 

Imorgon är det fredag vilket innebär helg, vad ska man hitta på? De flesta dricker ju alkohol men jag har blivit så trött på alkohol så jag är inte så säker på att jag vill det, känner mer för en hemmahelg..