Något jag glömde nämna igår,

Jag vet liksom inte vad det är för fel på mig och min kropp. Den senaste tiden har jag bara haft så jäkla ont i magen och vissa saker kan jag inte ens äta längre, inte ens lukta på längre. Har fått mer och mer migrän. En helg för några veckor sen så vaknade jag upp på lördagen och mådde, då menar jag verkligen apdåligt, jag bajsade blod, blodklumpar, såg ut som någon hade blivit mördad varje gång.. Kunde inte äta riktigt som jag brukar, låg och hade ont i magen hela tiden och ont i huvudet, saknade mamma (som skulle komma dagen efter), på kvällen låg jag och micke i soffan och kollade på film men vi fick lov att åka in till akuten, vilket inte var kul alls. Var inte så mycket folk där den kvällen så det gick ganska fort. Väntar nu på svar från några prover, fick ett brev hem för ca 1-2 veckor sen att dem håller på med mina prover och att jag kommer få en tid inom 3 månader. Det kunde vara en tarmsjukdom, eller något litet fel i magen. Men tänk om det kanske har med att göra att jag inte går ner i vikt utan istället upp? Längtar tills jag får svar... Magsmärtan sitter fortfarande i, vissa dagar jätteont och vissa inte lika smärtsamma.. 

Ikväll ska vi ha tjejkväll, ska in till västerås och hämta upp emma för lite handling sen fixa lite gottgott! Har dock både huvudvärk och magont men hoppas det går över tills senare, ska ta en tablett och lägga mig och vila en stund snart. Imorgon hade jag tänkt att jag skulle fixa träningskort igen och se ifall det händer något när jag tränar ett tag, annars vet jag inte vad jag gör.. Men jag ska fixa detta!

Har även tvättid imorgon och tänkte småpyssla lite hemma tills micke kommer hem från jobbet då vi lär åka och handla lite smått och gott. På fredag vid 16 tiden åker vi till mora för att spendera helgen där, ska bli skönt! Är inte hem till mora så ofta längre, det blir ca en gång i månaden, ibland inte ens det. Så man saknar sina få äkta vänner där och familjen ganska så rejält såhär efter en månad! 


 
Min bästa vän, min fina pojkvän, gud så jag älskar dig 
Vore ingenting utan dig

No life

... Gaah blir så trött på dehär! Varför ska livet vara så svårt? Hur mycket jag än försöker så händer det inget? Och ja, självklart pratar jag om min vikt. Alltså, jag äter inte onyttigt, jag tänker på vad jag äter och hur mycket. Jag har slutat upp med godsaker osv. Men jag förstår inte, ända sen jag var 16 år har jag försökt, alltså i 5 år. Hur mycket jag än försöker, så händer det ingenting? Det känns bara som att jag går upp i vikt istället för tvärtom..? Jag är så himla trött på det! Hur gör man och vad gör man? Jag vill kunna säga beach 2013! Och att det ska vara så eller iallafall påväg, men... Asså jag är så trött på det.. Hjälp mig, någon..?