16.56

Fortfarande hur glad som helst för jobbet :) Helt lyckorus i hela mig! Håller på att tvättar i detta tråkigt regnväder, uah.. Det är så himla tråkigt att tvätta. Var iallafall på ett indoor walking pass vid lunchtid idag och imorgon är jag laddad inför ett till pass kl 7 på morgonen, det var riktigt roligt förra fredagen :) Hade även tänkte att vara i gymmet lite efteråt och köra lite smått och gott! 

En och en halv timme kvar innan jag ska ner i tvättstugan och hämta sista tvätten som är i torktumlaren, tills dess ska jag bara sitta och kika runt på nätet :) Ska även laga middag, idag ska jag göra kassler i ugn med ananas och matlagninsgrädde! Mmmums :) Micke är hos en kompis men sen ska vi äta middag och kolla på film eller Hart Of Dixie!

Alina Devecerski - Flytta På Dej



SÅ JÄVLA BRA!

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!!! :D Angående det lilla "finurliga" samtal jag berättade om häromdagen, det var ett jobb som ville ha mig på arbetsintervju så jag åkte dit samma dag och jag tyckte det gick riktigt bra men sen så har man ju gått här de senaste två dagarna och bara väntat... Denna väntan alltså.. Haha... Men värt väntan! 

Idag så ringde hon mig och jag fick jobbet!!!! :D :D :D :D Kommer trivas så jäkla bra där då det är det jag vill jobba med, ÄNTLIGEN!! Jag ska jobba på Västerås Mälarcamping, inom både städ, reception/affären och inom barnklubben! Det kommer bli så kul och jag är så himla peppad!! :) Börjar den 13:e Juni och jag längtar redan!



The Lumineers - Hey Ho



Yeah

Idag har jag varit på gymmet! Gud så skönt! Hann dock bara springa 6 km och göra 200 situps i magmaskinen för sen ringde det ett finurligt litet samtal hehe..? :) Så jag åkte hem och nu sitter jag här nyduschad och ska fixa iordning mig lite inför en grej idag :)

Urk,

Idag känner jag mig som en påse kattskit. Cpont i ryggen (troligtvis från helgens bravader), frusen och ont i halsen så idag ska jag bara ligga inne och ha det gött! Måste dock åka in och göra ombesiktning på min bil och handla lite men sen ska jag hem och mysa :) 

Helgen har varit hur bra som helst! i lördags grillade vi hemma med familjen m.fl och sen var vi på cruisingen i orsa. Började dricka halv tre på dagen och slutade dricka kl tre på natten men kul var det! Igår kväll åkte vi hem, höll dock på att somna bakom ratten ett x antal gånger men lyckades hålla mig vaken! Idag är jag mör, trött och slut.

Lycka!!!

Yees! Snacka om lycka på den här dagen! På mindre än två veckor så har magen blivit 5 cm mindre och låren 2 cm mindre! Detta var pricken över i:et på denna dag! :) Det lönar sig verkligen, man blir så jävla glad och ÄNNU MER peppad när man ser att det även kan hända en själv! Taaack!! :D Längtar sååå tills på måndag morgon då jag ska kötta på gymmet! 



I did it.

Yes det gjorde jag! Gick upp 05.20 imorse, betalade hyran och räkningar, käkade frukost i våran tysta och lugna lägenhet sen for jag in till gymmet och körde ett indoor walking pass mellan 7.00-8.00. Blir förvånad över mig själv men så jäkla glad! Efter det så sprang jag 3 km på 16 minuter och gjorde därefter 200 situps och 150 armövningar.
Kom hem för ett tag sen och sen dess har jag hunnit diska lite, plockat ihop skräp, lagt ansiktmask, duschat och druckit te! Ska slappna av några minuter innan jag börjar packa allt och fixar så att allt är klart!



Kvällsmys.

Efter en riktigt omtumlande eftermiddag har vi nu fått i oss middag och nu ska vi slöa ner oss i soffan och titta på;


Hart Of Dixie!

En riktigt rolig och intressant serie faktiskt :) Så den rekommenderar jag er att börja titta på! 

Imorgon ska jag gå upp klockan 05.30 för att infinna mig på ett indoor walking pass klockan 07.00! yeeey det ska bli spännande och se om jag kommer upp till det :) Ska även köra lite på gymmet också eftersom jag inte är hemma i helgen sen på måndag är det tukta gymmet som gäller igen! 

Sen efter träningen imorgon bitti ska jag hem, duscha och packa allt så precis allt är klart, så åker jag in och går på marknaden med min evelina innan vi åker till mora hihi :) Så åker jag hem och hämtar micke sen! Ska bli en spännande och rolig dag imorgon, även om den kommer bli lång!

Och hörrni, imorgon är det bara EN vecka kvar sen flyttar evelina ut hit så blir vi grannar!!! Hur bra är inte det? Ska bli såå kuul!! Jag är så glad över det! :D ♥

Nu ska jag fixa gurkvatten sen är det serie som gäller :)


mitt liv mitt allt jag älskar dig så!!!!!

11.43

Imorse hasade jag mig upp ur sängen strax efter 7 tiden och gjorde min vanliga morgonrutin, tog sedan bilen in till gymmet och;

  • sprang 6 km

  • gick 1,5 km i rask takt på gå/springbandet

  • 200 situps i magmaskinen

  • 100 armövningar

Längtar redan tills imorgon bitti då jag ska träna igen! ;) Helt ivrig jag haha.. Imorgon kommer bli en dag då det är fullt upp hela dagen, ska hinna med massor innan micke kommer hem från jobbet sen så bilar vi upp till mora och spenderar en kort helg där, för att fira brorsan (som fyller år idag), grilla med familjen sen är det cruising i orsa på lördag? Rätt sugen på att dra dit :) Ska snart få i mig lite lunch sen gasa till sala och besikta mickes bil, uah besikta bilar är inte riktigt min grej, hehe...



saknar min lilla hugopugo ♥

Inte kul.

Nää tvätta är inte kul för fem öre. Men det måste väl göras det med. Håller på att tvätta ett nytt påslakanset så det blir både nytt, fint och mysigt i sängen :) Tog mig en dusch när jag vaknade imorse, riktigt skönt. Sen så ska jag in till stan sen när tvätten och allt annat är klart för att kolla en grej åt min mamma, så får micke hämta upp mig när han kommer från jobbet. Har även lite absinens då det är min "vilodag" idag men jag känner hela tiden att jag vill åka och träna. Hoppas dagen går fort så det blir torsdag snart, för då får jag träna :)



snart två år sen, fyfarao vad tiden går fort

14.27

Det känns bra, jävligt bra om jag får säga det. Vaknade till liv strax innan 8 tiden imorse, låg och myste lite med missen min sen käkade jag lite frulle - blåbärsyoghurt och solrosfrön! Förjävla gott :) Häckade lite vid datorn och försökte hitta lite ny träningsmusik men det gick dock inte alltför bra.. Åkte sen till gymmet och;

  • Sprang 5 km

  • Gick 1 km i rask takt på gå/springbandet

  • 200 situps i magmaskinen

  • 200 armövningar

  • Sist men inte minst - ett indoor walking pass!


Kan säga att jag är riktigt trött och mör nu, tror jag svettades ur mig minst 6 liter haha känns det som iaf.. Sen gör ju värmen det inte bättre heller? Men imorgon är det iaf vilodag! Efter all denna träning så åkte jag hem men innan det så svängde jag förbi ica och köpte lite mjölk, apelsiner och så en grej till middagen ikväll. Käkade lite lunch och duschade när jag kom hem sen placerade jag mig i soffan, har läst lite olika träningsbloggar och det är så kul och peppande! Såhär länge har jag aldrig hållt ut med träningen förut och jag kan bara säga att jag blir mer och mer peppad :D 

Sitter och väntar på att micke ska komma hem från jobbet, tänkte försöka få med mig han på en promenad..? Kanske då, det märks :) Måste verkligen se efter en tvättid också men det är ju så tråkigt att tvätta..



14.56

Gud vilken bra och skön natt, natten till igår sov jag ingenting, verkligen ingenting, låg vaken med panik, ångest, helt förstörd och det har ju sina anledningar och usch säger jag för det! Att ett ställe kan förstöra så mycket för en människa, som mig. Hatar det stället.

Men natten till idag, gud jag sov så himla gott och skönt! Somnade innan tio och sov till kl 9 imorse. Tog mig lite frukost och åkte in till gymmet där jag sprang 5 km och sen gick jag 2 km i rask takt på gå/springbandet. Efter det gjorde jag 200 situps med magmaskinen och 200 armövningar med armmaskinen, himla skönt! 

Sitter ivrigt och väntar på att min micke ska komma hem så vi kan pussas lite och sen gå till ica fram och tillbaka, måste handla lite :) 



Sunny Sunday.

Helgen har varit rätt så underbar enligt mig :) I fredags hade jag och älsklingen taco och filmmys, älskar såna tillfällen! ♥ Vi såg bla filmen The Vow - helt jäkla underbar film om ni frågar mig! Kommer definitivt se den många gånger igen, så himla fin och underbar! Rekommenderar er att se den :)

Igår så kom min farmor och mina fastrar hit, hur kul som helst :D Käkade frukost när dem kom sen åkte vi in till västerås och massa affärer :) Käkade tacopaj som de hade med sig innan de åkte hem, mmmh så gott! :) Efter det åkte jag och micke ut till landet och spelade kort med sandra och linnea! 

Nu ska jag brumma in till dollarstore en sväng :)

Fredag :)

Inte en lugn stund här inte, igår sprang dagen bara iväg. Började dagen med att springa 6 km på gymmet och gjorde lite armövningar, sen hem och duschade av mig en snabbis sen in till stan med mickemouse, handlade lunch och lite annat. Sen hem slänga i sig maten, for hem till hans familj och tvättade lite kläder medans vi spelade kort med hans systrar. Åkte sedan hem och slänge ihop lite middag och sist men inte minst så åkte vi in till stan igen för att hälsa på några kompisar :) När vi kom hem var jag riktigt trött, känner mig riktigt mör i kroppen idag..

Ska slänga på mig träningskläderna nu sen åka in till gymmet en sväng :) Ikväll blir det taco och filmmys med mitt hjärta ♥

11.45

Håller på och kokar lite ägg för att käka äggmacka till lunch idag. Kom hem från gymmet för ett tag sen, har duschat och rakat benen haha då jag såg att de såg ut som en skog på gymmet, lite pinsamt hehe.. Sprang 5 km på crosstrainern vilket tog mig 37 minuter. Och gjorde även lite arm och magövningar. Imorgon hade jag tänkt mig 6 km innan indoor walking passet som jag ska på! 

Vad händer för min del idag då? Jo minsann det ska jag tala om.. Ska snart äta min lunch och få på mig lite smink sen tänkte jag åka in till stan igen för att handla lite. Ska in på dollarstore och se efter ifall de har lite strumpor som jag behöver för alla mina börjar gå sönder efter många steg i dem. Sen ska jag även kolla efter någon liten ram :) 

Över till icamaxi sedan och handla mat.. Det måste nog vara den tråkigaste handlingen som finns? Att handla mat, det låter ju så tråkigt med :) Men det måste göras! Imorgon är min älskling ledig så ikväll blir det massa myys! :) Håller på att ladda hem en film nu som verkar jättebra, vi får hoppas den är lika bra också! ;)




14.53

Träningen idag var grym! Imorgon bitti tänkte jag kliva upp med tuppen och dra in till gymet runt 8 tiden och vara där nån timme, först vara på springbandet en stund sen köra mage och armar! Efter det ska jag handla mat, gud vad skönt! Kylskåpet är riktigt tomt just nu, men så är det i början när man bor själv och det är sista dagarna innan man får pengar :) You'll see!

Till middag idag blir det köttfärssås från mamma och pappa som de gjorde i helgen när vi var där! Kvällen ska jag spendera med micke och bara mysa :)




Sammy Adams - Only One



Indoor Walking

Käkade frukost för en stund sen och nu har jag fått på mig träningskläderna! Ska snart brumma in till stan för ett indoor walking pass sen efter det tänkte jag köra lite mage :) Så skönt att vara igång igen!

Micke började jobba idag igen så helgen har jag tagit vara på då det är den mest värdefulla och dyrbaraste tid jag har, då han är ledig och jag får spendera min tid med honom :) Men han är ledig på torsdag igen sen är det ju helg där inpå!

13.30

Har verkligen haft en toppenhelg här hemma i mora. Nu har jag fått en rejäl familjedos så nu klarar jag mig tills nästa gång då vi ska hit om två veckor igen när brorsan fyller år och jag ska ha partylitevisning hos min syster :) 

Ska nu äta lite finmiddag sen åker jag och min älsklingsmicke hem till västerås igen, saknar min misse ♥ :)

Fun. Ft Janelle Monaé - We Are Young



23.26

Nu så ligger man här i sängen, min älskade säng, mitt älskade rum som man har haft under hela sin ungdomsperiod sen jag var typ ja det minns jag inte ens haha dock så bodde jag med mamma ett tag också men hade ju fortfarande rummet kvar här då :) Minns för några år sen då jag bara kände, nej nu får det vara nog, jag hade ut alla möbler osv ut i mitt andra rum och så målade jag om här inne, gud så skönt det var, att bara stå och måla och lyssna på musik, vart ju riktigt nöjd också! Men nu är det så stort, tyst och tomt här inne sen jag flyttade hemifrån på riktigt.. :( Hade tänkt mig att jag ska piffa upp det lite här inne sen när det finns mer ekonomi osv till det för jag vill ju fokusera på lägenheten i första hand! :)

Hoppas på bra väder imorgon så att man kan grilla för det skulle ju vara härligt :) Ska sova nu så jag kan hänga på systemet kl 10 imorgon haha ;) gonatt!

Rebecca Black - Sing It




11.51

Idag går allt bara så himla segt känns det som. Har tvättat och är nu klar med det. Har gjort hur mycket som helst känns det som men tiden bara står still. Om en stund ska jag packa åt både mig och micke för imorgon kommer syrran och hennes killkompis och hämtar mig, micke och saaben och så sticker vi till mora! 

Växellådan rasade ju på hans bil, tss saabar ni vet. Så upp till mora och laga bilen! Hoppas även på lite roligheter samtidigt som man är där uppe, tänkte smida lite planer med johanna? Vi lär se hur det blir :)

Inte direkt som planerat

Neej juste! Hade ju planerat min dag så bra idag och så vaknar man upp till detta väder!!? Inte kul alls, tänk att vädret kan påverka så mycket. När det är sånt här väder så får jag så ont i hela kroppen, jag blir helt slut och får världens huvudvärk. Så imorgon hoppas vi på bättre väder! 

Igår så åt jag nog bland det godaste jag ätit, tänkte lägga upp bild på det sen och skriva vad jag hade i :) Diskade för en stund sen och så ramlade posten ner in genom dörren nyss, mina kort har kommit! Så kul :)

Tjena tjena tjena.

Sist jag skrev hade jag tvätt haha, det har jag idag med. Dock inte så värst mycket men det är så skönt att få bort all tvätt osv! Håller även på och ska dammsuga lägenheten och torka golven, sen får det duga med städning för idag! Är hur fint väder som helst så när jag har ätit lunch så ska jag ut och ta en långpromenad :)

Min älskade Mikael har äntligen fått jobb! Kan inte beskriva min lycka :') Han har haft praktik på coops fryslager i två veckor och i torsdags så ringde de honom och erbjöd honom 6 månaders provanställning! Hur bra är inte det? Jag är så stolt över honom! Dock så måste han gå upp typ halv 4 på natten/morgonen men det kanske det är värt?



T.v.ä.t.t.

Har tvättstugan mellan 10-13, började tidigare så ska snart ner och tömma första tvättmaskinen och fortsätta med nästa. Det är så fint väder idag så det blir en långpromenad sen :) Ska även in till stan och handla lite sen och kika på lite småsaker hehe :) Annars så blir det en relativt lugn dag idag!

Sommaren är påväg.

Jaa äntligen! Jag och micke satt ute på balkongen tidigare idag och åt glass, så himla fint väder! Det märks att sommaren är påväg nu :) Har dessutom fått två stycken myggbett på benen (!!!?) fyy! 

Åt iaf middag för en stund sen, blev min egna lilla korvspecial idag, korv med krossade tomater och solrosfrön, till det blev det tomat, gurka och keso :) Ska nu ta med mig mannen i mitt liv ut och gå en solig kvällspromenad!



Skrillex & Damian "Jr Gong" Marley - Make It Bun Dem

G-R-Y-M!


Taco!

Igår käkade vi tacos och fyfarao så gott det var! Bara jag och min älskling, så mysigt! ♥ Idag fyller han år min spillevink, 21 år! Gav han frukost på sängen och gav han lite presenter :) Sen åkte vi in till stan för han skulle byta ut sin xbox mot en nyare, nu sitter jag här och håller på att föra över saker från datorn till hårddisken så jag kan diskfragmantera den sen! 

På valborg var vi inne i stan hos robin m.fl, hade riktigt kul! Blev dock inte så överdrivet sent då micke hade fullt med besök igår :) Imorgon har jag bokat in ett indoor walking pass, sen har jag införskaffat mig en våg så nu är det riktiga puckar som gäller! Ska sätta upp lite delmål osv sen jäklar! Vill aldrig mera bli sjuk :)