Chris Medina - What Are Words


Underbar låt,

det där, det är kärlek.

Kärlek, vad vore världen utan kärlek,
Kärlek är stort, kärlek är att älska,
att älska en person för den hon/han är.


Sen måste jag passa på att säga;
Kärlek, Love, du är mer än kärlek Mikael du är mitt allt, jag älskar dig

Home, sweet home, I wanna go home.

Idag så jobbar jag ett såkallat "delpass" det menas med att jag jobbade från 07.30 till 11.00 ca sen åker man hem och har rast tills man går kvällspasset som börjar 16.30. Njaaa vettifanken vad jag tycker om det va! Tycker det är lite konstigt med såna pass, jag jobbar hellre ett pass punktligt och klart, istället för att dela upp det? 

Sitter och softar, älsklingen jobbar till fyra så idag får man knappt se han nå heller.. :( Duschade för en stund sen, har fixat lite med musik osv. Ska väl snart fixa till mig lite sen får vi se vad jag hittar på tills jag börjar jobba igen..

Omg vilken hemlängtan jag har nu, ni anar inte hur jobbigt det är, jag vill inte svika någon och det känns ordagrant som jag sviker min familj dag efter dag. Tänk om det skulle hända dem någonting och jag är inte där? Vad skulle jag göra och vart skulle jag ta vägen? Jag älskar min familj och vore ingenting utan dem! På Fredag då ska jag åka hem! Jag längtar, Home, sweet home, I wanna go home

Och jag längtar tills ikväll då jag får mysa ner mig hos min man,


Peace /

Beastly


» Beastly - filmen vi såg igår kväll,
Med Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens och Mary-Kate Olsen.

Filmen är ett måsta att se, så fin och så bra film, bästa på länge!

Bad night, bad morning

Igår så var både jag och karln lediga, äntligenäntligen kan man säga, sjukt länge sen som jag hade en heldag med bara honom, bara han och jag. Och jag älskar hur vi kan diskutera hit och dit, det får mig alltid att inse hur attans mycket jag älskar den karln!

Klockan kvart i fem imorse vaknar jag upp av skräck, fanken vilken jäkla natt!! Jag hatar såna här äckliga vidriga drömmar, jag låg där med uppspärrade ögon och var helt terrified och Mikael stackarn vaknar till och flyger upp i tro om att han har försovit sig haha, men det hade han ju inte, han skulle ju inte upp förrän om en timme senare.. Kröp tätt intill honom iallafall och somnade en timme till tills han skulle åka sen var det ju lite pusspuss innan han åkte, jag somnade om igen, helt skräckslagen. Och då, igen minsann kom dessa drömmar, usch!!! Klockan nio så orkade jag inge mer och gick upp, trött som få.. 

Nu sitter jag här, vilket inte är så väldans vanligt längre, ska snart fixa till frillan som ser ut som andra världskriget och klä på mig innan jag åker iväg och jobbar. Idag börjar jag klockan tolv och går till kvart i tio ikväll. Så denna dag och imorgon ser jag icke fram emot, får inte se Mikael någonting typ förrän då man kommer hem och ska sova eftersom man måste upp ybertidigt igen på morgonen... :( Jag längtar tills på Torsdag för då slutar i samtidigt, sen på Fredag är han ledig men jag jobbar till tolv, och då ska jag åka hem till Mora troligtvis om jag får mina pengar som jag ska ha! Och han jobbar under helgen så han kan inte följa med, känns ju sugigt.. Menmen de små stunderna tillsammans får man göra till de stora stunderna! :)

Nu ska jag dra vidare,

Peace / Ha en bra dag!



Deep, true and everlasting love

Älskling;

Igår hade vi 9 månader, herregud tiden går fort när man har roligt,
tänk att du har stått ut med mig så länge, du gör mig till den lyckligaste människan på jorden.

Finns ingen som är så bra och underbar som du Mikael,
jag finner inga ord som kan beskriva min kärlek till dig
.

Jag hoppas att du alltid kommer älska mig och vill leva med mig,
för mig är du hela min värld och jag kommer alltid älska dig, det vet du
.

Deep, true and everlasting love - we are,

Time went on, time going.

Ja hejsan hallå det var inte igår, men så går det. Håller på att göra om bloggen men är inte klar ännu, får se helt enkelt när man blir klar med designen! 

Hur är det med mig? Jo det är bra! Jag bor nere i Västerås och jobbar här! Jag saknar min familj dagligen, fyfan det gör ont kan jag tala om, men är man kär så är man kär. I världens bästa!

Jag vet inte varför det var typ tre månader sen som jag skrev senast men vad gör det? Jag skriver ju nu? :)
Mikael är och jobbar, hatar när jag jobbar dag och han kväll för då får man inte se han på hela dagen. Plus att jag ska sova rätt tidigt för att jag ska upp och jobba igen, it sucks. På måndag är båda lediga, längtar dit så jag får umgås med honom en hel dag och bara hitta på massa skoj! Imorgon är han ledig men jag jobbar till tre, halv fyra så imorgon kväll ska jag mysa med min man!

Jag mår bara, jag mår bra. Men min familj, satans perkille vad jag saknar dem, jag älskar min familj, finns ingen bättre familj! ♥ på er,

Ska försöka bli bättre på att skriva här, jag lovar inget men jag ska försöka.
Hur är det med er?

Peace / Tjo



hellu hellu

Bloggen är under produktion. Inte klar ännu