9.55

Idag jobbar jag ännu ett 11-20 pass.. Men imorgon är jag ledig, fy bubblan så skönt! Idag kommer även mamma hit :) Ska snart få i mig lite frukost sen göra mig iordning för jobbet. Tvättade även lite kläder idag från kl 7 imorse tills nu så jag slipper göra det imorgon! 

Äntligen har vi börjat få lite finare väder :)
 


Jag älskar dig :)

10.06

Idag jobbar jag 13.15-22.45.. Så jag gick upp kl 8 imorse och tog en promenad det första jag gjorde, sen käkade jag lite frukost och har nyss duschat :) Det här med viktväktarna går riktigt bra, känner redan stor skillnad i min kropp, är fortfarande hur peppad som helst och att räkna points går hur bra som helst! :)

Har räknat lite på mina mål, och om ett år så skulle jag vilja ha gått ner 30 kg och när jag har räknat lite och så så känns det som att det inte är helt omöjligt, i snitt blir det 2,5 kg i månaden. Och ja visst, någon månad kanske man går ner mindre sen någon annan månad kanske man går ner över det. Så det är mitt mål, att om ett år väga 30 kg mindre. Med viktväktarna och lagom motion som några träningspass och promenader i månaden så ska jag göra mitt allra bästa! Vi får se om ett år hur det gick, med eller utan erat stöd :)







It's so sad but true..

Jag tänker fortfarande på min lilla Polly, igår var jag helt knäckt och ledsen, kan inte beskriva hur jag mådde alltså. Idag mår jag på ett annat sätt men det känns verkligen fortfarande, det är min tjej ju som jag skulle ha. Jag hade fastnat för henne så enormt och är så kär i henne.. Vill bara ha henne ju, ingen annan tjejkissemiss ♥

Men, igår så följde jag med Evelina och hennes mamma till Viktväktarna för de hade invägning och så var det ett litet möte. Jag skrev in mig där så nu är jag också medlem där, börjar räkna mina propoints idag och det känns spännande! Har precis käkat lite frukost och ska snart ut på en promenad med Evelina. Känner mig riktigt taggad inför detta, ska ge mitt allt för det har jag lovat. Jag ska inte falla på snöret denna gång, det har ni mitt ord på! Efter promenaden lär jag hem och laga lite lunch till mig själv och laga mat för middagen så jag får med mig lite matlåda och så att Micke får mat, idag jobbar jag 14.15-22.45. 




someone important in my life



Min fina 12åriga pompepojke, lämna mig aldrig, snälla.. ♥

Det är inte rättvist..

Den här dagen som skulle bli den bästa på länge, blev nästan helt tvärtom. Fick ett fruktansvärt besked på förmiddagen och jag är så knäckt, chockad och ledsen. Nästa fredag den 20e skulle vi lyckliga och glada äntligen få åka och hämta våran lilla Polly ♥.. Men tyvärr så kommer inte den dagen att komma, det kommer inte att ske. För att min lilla älskade tjej som jag har blivit så himla kär i, hon finns inte längre, hon har avlidit pga några saker som hände igår kväll.. Det känns rent ut sagt förjävligt! Jag hann inte ens få hem henne men jag älskade henne redan från första gång jag såg henne.. 



Vila i frid sötnos, hoppas du har det bra där uppe men jag vet att du kunde ha fått det ännu bättre här ♥

Trött i mössan

är jag... Vet inte riktigt vad det är men har varit sjukt trött de senaste dagarna? Sover och sover men är alltid lika trött ändå. Hmm.. Idag jobbar jag iaf 13.15-22.45 men imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta lite och städa lägenheten.. Vädret ute gör ju inte saken bättre heller, vi kan väl få lite bättre väder så blir vi på bättre humör ;)



11.34

Känner mig som en utomjording just nu haha. Skulle aldrig ha gått och lagt mig inatt hehe för nu är jag trött som jag vet inte vad. Men jag är grymt taggad inför ikväll!! Ska bli så jäkla niiice :D! Och så får jag träffa min älskade bror  som ska köra åt några från mora så dom kommer till västerås ikväll och blir här tills på söndag. 

Har lagt min kamera på laddning så att jag kan ta massvis med bilder ikväll och alla påsar med alkohol ligger på kylning, kan inte bli bättre. Nu känns allt sådär perfekt och underbart! :) 

Ska snart kila iväg en sväng och fixa en sak åt micke.. som han inte själv vet om ;) 



Nattpirog

Hemkommen från jobbet för ca 20 minuter sen, har tvättat bort sminket och tvättat fötterna.. haha..? :) Ska snart krypa ner och mysa med min älskling som ska upp halv 4 och så äter vi frukost tillsammans, jag ska äta pirog fyfabian vad gott det ska bli.. Mår lite bättre nu, men fortfarande dåligt. Hoppas på att jag mår mycket bättre när jag vaknar vid 10 sen, för det är ju power meet och här ska drickas alkohol! 



Jobb på ingång..

Min resa till mora slutade inte så bra tyvärr, jag blev sjuk och då menar jag verkligen sjuk. Asså shit såhär sjuk har jag nog aldrig varit i hela mitt liv. Skyhög feber, ont i halsen, bihåleinflammation och konstant trött och migrän.. Mår fortfarande piss men lär åka iväg och jobba om en stund, 16.15-02.00 som gäller idag. Hoppas jag orkar hela tiden bara för det här känns inte så lovvärt.. :/ Jag ska mitt yttersta bästa! Ni får hålla tummen för mig..? :)