Blir rent ut sagt t-o-o-k-i-g....!!!!

På det här med Blogg.se nya utseende! Alltså åh.. Får typ damp! Att ändra i typ stilmallen och kodmallarna är typ värdelöst och omöjligt! Man blir seriöst skogstokig, vad har dom gjort!!!?? Det går ju inte :S Helt mongo tycker jag, fan! 

Arhhhg.. Suck.. Man blir besviken på sånt här.. :/ Har den här designen nu, ska ändra om lite färger osv men det går ju tydligen inte med den här skiten... Ger upp det för ett tag.. Nu ska jag laga mat, hejs!

21 Juni

Jobbade kvällspass igår som sagt, jobbar samma idag 14.15-22.45! Måste säga att jag verkligen älskar detta jobb, det är så himla roligt och så snälla, roliga kollegor! Längtar dock tills ikväll då min pojke sitter uppe och väntar på mig :) Imorgon är båda lediga och det är midsommar! Jag har tvättid mellan 10-13 för måste ha lite rena kläder hehe..

Vi ska fira midsommar inne i stan hos några kompisar, det blir långbord hörde jag! Igår var jag in på systemet och bunkrade upp lite inför imorgon ;) Blir intag utav alkoholhaltiga drycker med trevligt folk, kan inte bli bättre!

Har skämt bort mig själv lite här på förmiddagskvisten med ansiktmask, hårinpackning och så har jag skrubbat fötterna haha! Började ju använda Tresemme hårprodukterna för ca 2 veckor sen och måste säga att jag är så himla nöjd! Har verkligen märkt skillnad på håret, det är så fint numera! Mjukt och lent och ja så braa! :) 




Jag använder då schampoot "Deep Cleansing/for all hairtypes" sen balsam och hårinpackning "Split Remedy/Split And Repair" rekommenderar detta starkt! 

Nu ska jag kika vidare lite sen fixa lite lunch, sminka till mig och fixa håret innan jag sticker till jobbet :)

kärlek,

 
alltid du & jag!

gimme all your lovin'

Igår kväll hade jag och mickemouse tacomys och kollade på film! Hur underbart som helst! Idag och imorgon så jobbar jag 14.15-22.45.. Känns lite sådär då jag inte tycker om att jobba sena kvällar, skulle helst vilja jobba dagtid utav vissa anledningar! Menmen det får gå ändå det blir ju pengar får se det så.. :)

Vilket innebär att jag typ inte får se min pojke förrän imorgon kväll..? Känns också surt! Eftersom han kommer hem då jag har åkt till jobbet sen när jag kommer hem så ligger sötbönan och sover.. :( Men livet är livet! 

Snart är det midsommar och då är jag l-e-d-i-g vilket innebär att det blir intag av alkoholhaltiga drycker :) Ska svänga förbi systemet idag när jag är påväg till jobbet för annars hinner jag inte få någon alkohol.. ;) 

bombelibomb..

Hade en toppendag med evelina igår! Vi var överallt och ingenstans :) 

Idag har jag bara plockat lite här hemma och ska fortsätta med det senare, nu äter jag lite lunch sen tänkte jag åka in till stan en sväng, har lite saker som ska fixas. Efter tvåtiden hade jag tänkt att möta upp min snuttbulle till älskling så kan vi åka och handla lite till middag ikväll? Hade tänkt mig lite tacomys :) Det blåser som fan ute så idag kör jag på lite myskläder, leggins linne och en stor pömsig tröja. Gud så skönt! 






lilltösen som blir vår i juli :)

12.07

Idag är jag ledig, likaså imorgon. Skönt! Speciellt med lite sovmorgon :) Idag sov jag till 10 men gud så skönt det var! Jobbar 14.15-22.45 onsdag & torsdag sen är jag ledig fredaf & lördag. Jobbar sedan 10-19 på söndag men det blir väl bra det?

Har slängt på mig lite smink och kläder, håret åkte upp i en toffs idag! Igår tingade jag en liten tjejkissemiss åh gud hon är så söt, om ca en månad så blir hon vår :)! Lägger upp bild på henne lite senare. Ska snart ut på lite äventyr med evelina sen får vi se vad som händer resten av kvällen :)



6.51

Sitter och äter lite frukost :) Ska snart platta håret och få på mig lite kläder sen brumma iväg till mitt nya jobb! Lite smånervös är man väl.. ;) Men det ska väl gå bra! Önskar mig själv lycka till idag :)



20.19

Sitter i soffan och har lite kvällsmys med missen och skriver lite i min nya kalender som jag köpte i fredags :) Väntar även på att micke ska komma hem så att vi kan mysa ner oss i sängen, han lär väl ska sova ganska snabbt men jag ska kolla på ett eller två avsnitt av one tree hill. Började ju se om serien från början för några veckor sen så jag brukar se ungefär två avsnitt varje kväll så sover jag gott sen :) 

Imorgon är det första dagen på nya jobbet, ska bli både kul och spännande! Massa som ska in i hjärnan imorgon så imorgon kväll kommer jag vara trött hehe.. Hoppas jag får se mitt schema också så att jag kan planera in lite, t.ex tvättid, träningstider osv.. Hihi ååh vad roligt! Klockan 6 imorgon bitti ringer klockan för uppstigning, hoppas jag iaf kan sova lite! ;)



12 juni

Igår kom jag och killen i säng ganska sent pga vissa anledningar.. Stackaren som ska upp halv 4 på natten/morgonen också, duktiga du! Själv så sov jag till 9.20 ca då jag inte ställde någon klocka tills idag.. Men när man såg hur vädret är idag så hade man gott och väl velat legat i sängen hela dagen!

Har fått i min lite frukost och så sitter jag och lyssnar på lite musik just nu :) Ska in och träna om ett litet tag samt handla lite efter det. Sen ska jag hem och ta det lugnt bara och invänta morgondagen! Börjar bli lite smått nervös hehe..



älskar dig bara dig

Nanana..

För en stund sen så kom jag hem från gymmet där jag idag körde;

  • 8 km på crosstrainern

  • 2 km i rask takt på springbandet

:)! Har nyss käkat lite lunch som idag bestod av tomater, gurka, keso, rullade ostskivor och några physalis! Så jävla gott! Nu är det bara två dagar kvar tills jag börjar på det nya jobbet, spännande spännande.. 

I helgen var det fullt upp hela helgen! I fredags så var vi på studentfirande hos mickes kusin jonas som tog studenten :) Massa god mat och tårta! Efter det så var jag och min mickemys på bio, så himla mysigt! ♥ Jag får verkligen ta vara på tiden jag får spendera med honom när han inte är på jobbet hehe. Sen nu när jag också börjar jobba så får man ta vara på det ännu mer, har ju inte fått mitt schema än men hoppas att jag jobbar mest dagtid! Anyway så kollade vi på denna film;



Jag tyckte den var asbra! Så den rekommenderar jag er att se :)

I lördags så åkte jag, micke och hans systrar till Thun's som ligger i uppsala! Där jag blev 1300 fattigare men en jacka och lite strumpor rikare! Såg jackan och jag blev kär i den och den blev kär i mig så det var meningen att jag skulle ha den tyckte jag ;) på kvällen så var vi över till evelina (som blev min granne förra helgen!) och käkade tacos samt drack alkoholhaltiga drycker, väldigt trevligt!

Igår var vi ute på landet och hälsade på mickes familj och tvättade lite kläder! Vi avslutade helgen med lite pizza och filmmys i sängen! Och nu sitter jag här i väntan på att micke ska komma hem från jobbet :)