20 Februari.

Idag har jag i princip tvättat hela tiden, nejdå men iallafall mellan 10-13. Och ska fortsätta igen mellan 16-19! Det blir mycket tvätt när man har haft sovbesök sen så fick jag även handdukar, lakan och påslakanset i present i helgen när min  familj kom hit så har tvättat en hel del utav det så nu är sängen renbäddad :)
 
Fick även lov att ringa och boka en tid på djurkliniken i Västerås då lillflickan har börjat bli könsmogen så på måndag ska hon steriliseras, mohaha vad sur hon kommer vara för hon ska alltid vara så kaxig! *Hoppas att hon blir lite lugnare och keligare på köpet* ..
 
Annars har veckan hittills varit relativt lugnt. Har haft sån grym tandvärk sen i söndags då jag har en visdomstand som krånglar lite. På det har jag även åkt på migrän och feber, inte kul inte kul! Idag känns det bättre så jag hoppas det försvinner snart :)
 
Har även börjat käka enligt LCHF och det går hur bra som helst, fattar inte varför jag inte börjat med det tidigare.. Men det är iallafall hur enkelt och gott som helst! Igår gjorde jag falukorvsgratäng med bacon och broccolli och det kan nog ha varit det godaste jag ätit som jag har gjort själv.. Åt det även till lunch idag och jag njöt av varje tugga :) Idag är det köttfärsgratäng som står på matlistan och det ska bli spännande och se ifall det är lika gott! 
 
Jag hoppas verkligen att det kommer börja ge resultat i mitt liv, sakta men säkert! Fungerar inte det så kommer jag ge upp...
 
Hade godisförbud tills jag fyllde år men förvånansvärt så har jag knappt ätit något godis ändå, bara lite men inte så överdrivet mycket. Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att det är så himla gott? Så nu ska jag (micke hakar också på eftersom han är så söt) göra som så att vi bara får käka något gotteligott var 3e helg, eller en helg i månaden. Vi får se hur det går :)
 
 
 
Våran första sommar tillsammans! 
Tiden går så fort, nu är vi inne på vårat 3e år tillsammans!
Jag älskar dig över allt annat!
 
 
 
 

11 Februari

Bonnie Tyler ♥ säger jag bara. Älskar hennes musik och hennes röst! Och inte minst hennes låttexter, så fina! 
Har vuxit upp med hennes musik och den kommer stanna länge!
 
Igår var Jessica här :) Vi lagade lite mat, gjorde egen klyftpotatis i ugn med morötter, lök och tomat. Till det gjorde vi lite kött och sås! Så underbart gott! Till efterrätt gjorde vi en kladdkaka med grädde till. Mysig söndag!
 
Idag håller jag på att pysslar lite här hemma inför alla ♥ dag. Då fyller jag även år men för mig i år är det mer alla ♥ dag än födelsedag :) Har hållit på med en grej till micke ett tag nu men snart är det äntligen klart och då är mina presenter till han färdiga! Idag ska jag även gå med sopor och baka sockerkaka :) 
 
 
 

Hejsan hoppsan..

Nu var det ett tag sen jag har skrivit något här men har man inte mycket att skriva om så blir det inte att man skriver något helt enkelt..
 
Livet rullar väl på i sin vanliga ordning, ibland mår man bättre och ibland sämre. Just idag mår jag sämre än jag brukar men jag håller det för mig själv och skriver inget här då fel nyfikna ögon oftast läser och så blir det massa skitsnack utöver det. Orkar inte. 
 
Jag är fortfarande arbetslös vilket är otroligt tråkigt men jag söker jobb dagligen och det dyker upp när det är meningen att det ska dyka upp. Så oftast går jag hemma om dagen och inte gör så himla mycket men att ta hand om en lägenhet tar mer tid och lust än vad vissa tror. Men även fast man inte har så mycket att göra om dagarna så tycker jag att tiden rullar på i en jäkla fart.
 
Jag har även fått in en ny vän i mitt liv, en vän som jag kommer hålla hårt! Äkta vänner växer inte på träd och denna vän är en sådan. Hon heter Jessica (likadant namn som mig) men inget jag stör mig på, jag tycker att det är riktigt roligt! En person som jag litar på till 100% även fast vi inte har känt varandra så länge, vi träffades via eductus och tog en fika en kall vinterdag sen dess har vi hållit ihop och det hoppas jag att vi gör väldigt väldigt länge till. Med henne så kan jag slappna av och vara mig själv. Hon dömer mig inte och jag kan prata med henne om vad jag vill, ja precis allt. Det var riktigt längesen som jag träffade en sån vän! Jag säger inte att mina andra vänner väger mindre i mitt hjärta för det, jag är glad över alla vänner som jag har men vissa vänner klickar helt enkelt lite bättre, såna som mig och Jessica då vi är väldigt lika men även skiljer det några år mellan oss! Ingen utav oss är från västerås så vi känner inte så många här, vilket jag tycker är skönt. Hon kommer från en liten byhåla som mig där man har vuxit upp på ett annat sätt än i storstäderna. Tack för att jag har dig min vän, du är guldvärd!
 

Idag är det fredag (igen) vilket innebär helg. Fasen vad veckorna rullar på! Jag väntar och längtar efter min älskling som snart är påväg hem från jobbet. Ska så småningom laga lite fredagsmiddag vilket idag blir stekt fläskfile och pommes stripes! Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på men bara jag har min älskling i min närhet så är jag nöjd!
 
 
 

'