A new beginning

Var några dagar sen nu som jag skrev här, några dagar sen som jag satt vid datorn överhuvud taget!

Började iaf med att i fredags så fick vi nyckeln till lägenheten och då var det bara att sätta sig i bilen och bege sig till mora fort som fan, packa i alla möbler och diverse grejer som jag skulle ha med mig därifrån hit. Tiden gick och tiden gick och till slut så var man ju helt död! Lyckades få några ypperliga timmars sömn innan kl ringde för uppstigning på lördagsmorgonen, tror vi åkte från mora vid 8 tiden och var framme här vid lägenheten vid ca 11 tiden. Upp med alla grejer, bort längst upp men tacka för hissen som finns så gick det ju hur fort och bra som helst! ;)

När vi hade fått upp alla mina grejer så åkte vi hem till micke och åt lunch där (det var mamma pappa och mattias som hjälpe mig att flytta från mora) iaf så var det en supergod lunch, biffstroganoff med ris! Det receptet måste jag ha! Sen var det bara att packa in mickes grejer i släpvagn och åka med det till lägenheten och när vi hade burit upp allt det så åkte jag pappa mattias och micke in till stan, först ica maxi så jag kunde handla lite mat sen var det bort till ikea där vi köpte lite grejer sen till netonnet för brorsan skulle kolla på en grej..

Sen var vi hit med grejerna och så skulle min familj åka hem.. Och skoja inte hur jobbigt jävla det var... Var ledsen en stund men sen så började jag plocka i lägenheten, micke åkte och köpte mat, kycklingrulle till honom och kycklingsallad till mig. Robin kom förbi och hälsade på en sväng på kvällen. Sov faktiskt riktigt bra från redan första natten, till och med missen verkar trivas som fisken i havet.. Än så länge :)

Nu har vi bott här i tre nätter och det känns riktigt bra, börjar få i ordning på grejer och sånt nu! Nu tycker min kära misse att jag inte ska sitta här vid datorn något mer för han sitter och stirrar på mig och småjamar..



Se vad kvartersvärden hade satt upp igår!


Min fina misse!

Tisdag

Igår somnade jag ganska tidigt, om jag inte minns fel så tror jag klockan var runt halv elva när jag slöt mina ögon för dagen? Helt slut var jag. Vi såg iaf en intressant film igår;


In Time

Jag tyckte filmen var bra! Är bra sugen att berätta vad den handlar om men då förstör det hela filmen för er som inte har sett den, så jag tycker ni ska se den, riktigt sevärd! ;) 


Vaknade klockan åtta imorse, pigg som jag inte har varit på länge. Lät M ligga kvar i sängen och sova lite extra medans jag gick ner och tog mig en lång skön dusch, gjorde inpackning i håret också. Mmh håret luktar så gott :) Känner så stor skillnad på mitt hår nu till skillnad mot hur det var förut. Jag var en sån person som alltid färgade håret förut, tror jag var runt 12-13 när jag färgade håret första gången. Hur kunde man göra det misstaget? Önskar att det var någon som hade stoppat mig innan, man lär sig av sina misstag. Jag har ju alltid varit blond, hur kunde jag färga bort den naturliga hårfärgen mot en brun färg? Sen var det ju kört, tror nog jag haft nästan alla olika färger i håret, har till och med haft mörklila hår, men det var läckert! Hur kunde mitt hår inte ramla av egentligen? Som jag slet ut det, plattade håret varje dag, om inte två gånger om dagen ibland. Shiiit! Alla gånger man har blonderat det sen färgat om det, så har det gått om och om igen. Men nu kan jag lova er, aldrig mer.

Idag så har jag nästan min naturliga hårfärg i hela håret. Har ju slutat färga håret nu och sköter om det så gott som det bara går och man märker så stor skillnad. Det växer ju så mycket bättre nu och jag börjar inse att jag börjar få rätt långt hår nu igen, tack för det som jag har väntat! "utväxten" eller vad man ska säga, min naturliga hårfärg är ju mer än i halva håret, sen är det ju kanske en liten bit som är senaste hårfärgen som jag duttade i men det smälter ju in så bra vilket gör det ännu bättre, håret ser så naturligt ut! Klippte topparna i december och nu i februari är det dags igen, trodde det inte skulle funka om man gjorde det var 3e månad men det gör det, till min stora förvåning. Man lär sig av sina misstag, jag ska aldrig vara så elak mot mitt hår igen! 



Idag bjuder dagen på som så att jag ska släppa av M inne i stan vid ett tiden för att han ska iväg på något möte medans han gör det så ska jag åka runt till fyra utvalda ställen och lämna cv + personligt brev för ansökan om sommarjobb. Hoppas hoppas! Efter det så åker jag nog till shoppingcentret och kikar lite eller ner på stan medans jag väntar på M. När han är klar så ska vi troligtvis till IKEA och köpa en tvbänk, men vi får se. Shit det närmar sig ganska fort nu! På fredag kan vi ju vara påväg till mora för en snabbvisit för att hämta alla flyttgrejer sen är det flytt som gäller. Men, det kan ju hända att jag inte får nyckeln på fredag vilket jag är beredd på också, så antingen i helgen eller helgen efter blir det flytt, men vi hoppas ju på denna ;) 

Ska ta kort på hela lägenheten invändigt innan det kommer in massa möbler där, kan vara roligt att ha såna bilder, sen ska jag ju självklart ta bilder när allt har kommit i sin ordning också! Men det ska bli kul, trodde aldrig att jag skulle få vara med om detta :)

Porcelain Black - Naughty Naughty



Som jag har lyssnat på den låten de senaste månaderna, love this song. Det är en riktig baslåt, brukar lyssna sönder den i killens bil, jag blir så glad av musik, finns inga ord. Att en melodi kan göra så mycket?


Tomheten bränner inom



Skrillex - First Of The Year


Älskar den låten, som jag älskar mycket annat. Jag älskar min familj, min pojkvän, nära och kära och min älskade misse pontus! Det finns inte ord till hur mycket jag saknar mycket, jag saknar de vännerna som var mina bästa vänner men som svek mig gång på gång, jag älskar dem och jag saknar dem men den tiden är förbi.. Vill kunna fixa allt och kunna ha den där tilliten men jag vågar inte, jag vill inte bli sviken igen. Jag känner mig som blyerts på ett papper som har börjat suddats ut, mer eller mindre. Jag försöker vara, här och där. Jag försöker göra allt rätta, vill inte att det ska bli tjabbel, jag försöker, men får jag någonting tillbaka?

Kissie skrev i sin blogg inte för så länge sen; "Det är när folk slutar prata med dig, då pratar dem om dig"
Riktigt klokt sagt tycker jag, för det är så jag känner. Men jag känner ändå att det är inte bara jag som ska höra av mig, varför ska jag det? Om ingen annan gör det, då vill dem ju inte, eller..? Hur gör man när det blir så, när man vill men ändå så vill inte jag vara den som alltid ska ta det där "steget" 

Jag vill bara hem till mamma och pappa just nu, jag vill ha en familjemiddag där jag får umgås med alla och bara vara! Jag har egentligen allt jag vill ha men ändå så är det den där tomheten inom mig. Vad är det? Varför känns det så? Jag visste inte att det skulle kännas såhär. Jag vill.. Det är så mycket jag vill men det känns som jag har en tvångströja på mig eller något, det går inte. Känner mig som ett löv som bara faller, tappar lusten till allt. Jag vill bara ligga och sova. Iskalla händer och tårar på kinden. Vill bara hem lite.. Jag saknar min familj och mina vänner. Det gör ondast att titta på alla bilder och alla minnen genom alla år. Det var nog inte så dåligt ändå men här sitter jag idag där jag aldrig trodde jag skulle sitta. Men det kommer bli bra, det får ta sin tid, men det komme bli bra, det vet både jag och du. Ha det bra, jag älskar er 




















Denna eviga måndagen

Är det bara jag som tycker att måndagar alltid är segast? Känns som jag har varit vaken hur länge som helst men klockan är ju inte ens halv fyra liksom.. 

Sitter och lyssnar på musik och har fixat och trixat med CV och Personligt brev för imorgon ska jag åka ut till några utvalda ställen och ansöka om sommarjobb! Hoppas det går vägen ;) Har varit så skönt att ha varit ledig idag och bara ta det lugnt hela dagen! 

Fick ett typ välkomstsms från min kvartersvärd Vincent idag, det kändes lite kul för det känns att det närmar sig mer och mer nu hihi :) Det ska bli så kul och skönt att äntligen flytta! Men fyfan vad ledsen jag kommer vara också är så jäkla blödig av mig haha.. Speciellt när det gäller såna saker, men det blir bra det kommer bli bra!


Söndagsmys!

Igår var vi till Robin och kollade på film med han och Freddy! Käkade grönsaker med dipp och hade det bra :D

Hade desvärre det inte lika bra imorse när klockan ringer halv 7... Jobbet kallade och det var bara stiga upp och bege sig iväg till jobbet, jobbade till kl 16 ca sen när jag kom hem så spelade vi lite spel sen fixade vi inför tacos, muums! Nu snart ska jag mysa med min M :) Kolla på Så ska det låta nu kl åtta sen kolla på Spårlöst kl nio :)



Första bilden som togs på oss hihi haha

Inte det minsta peppad (!!)

Nää.. Jobbade 14-22 igår och det blir samma idag.. Hatar dom passen, en hel dag försvinner liksom.. ;/ Tycker bäst om att jobba 7.30-15/16 ungefär, det är skönast! Tycker jag :) Sitter lite vid datorn men ska snart göra egen milkshake med M sen bara chilla innan jag sticker iväg till jobbet.. 

Men sen är jag ledig (vad jag vet nu men det kan ju ändras lika fort) tills på söndag då jag jobbar dag! Hoppas hoppas jag får vara ledig, vill spendera helgen med M! Sen är jag sjukt sugen på tacos..? Jag vet inte varför men det vore ju hur gott som helst! 

Såg en film igår förresten; 


I Spit On Your Grave

Filmen beskrivs RÅ och det är den också! Handlar om Jennifer som åker iväg till en stuga bara för att få lugn och ro och kunna skriva ifred (hon är författare) till en början går det bra men sen.. Hon blir våldtagen av 4-5 stycken (varav en är polis!) och när hon vaknar upp helt brutalt sönder och blöder så går hon bara därifrån.. Hon faller självmant ner i vattnet och dyker inte upp igen, tror dem! Men efter ett tag så gör hon det, och hon ger igen, det kan jag lova! Riktigt rå och brutal film, men en bra film! ;)

Nu ska väl jag knalla vidare och göra milkshake sen chilla lite innan det bär av mot jobbet..

Jobb jobb jobb..

Nu är inventeringsjobbet över :( Så jäkla roligt det har varit även om man har fått gått upp mellan 3-5 på natten/morgonen, det har gått så fort! Och så många underbara, roliga och snälla människor man har jobbat med, skönt med lite nya kontakter och vänner! :) Men idag är det back to basic typ.. Jobb mellan 14-22 ikväll, är inte det minsta peppad inför det, är bara så trött och slut. Igår var jag och M och shoppade hela dagen, IKEA, Pickaboo, Nisses mfl.. 

Sen var vi och hälsade på Robin en stund, stackarn som suttit på akuten i evigheter för att få ett ynkla litet svar? Hmm.. Nästa vecka, shit vad konstigt det känns att säga så men nästa vecka (troligtvis!) om vi får nyckeln på fredag vilket jag hoppas, så då flyttar vi..? Det känns konstigt, riktigt konstigt! Tiden går fort..



M


Mannen i mitt liv

Vinter?

Snön kommer nu efter jul och nyår, men vad är vitsen med det? Nu vill man ju att det ska bli sommar och varmt ju! :D Fast det är ju kul med snö också för då kan man åka skoter men nu vill jag ha sol och värme!! :)

Idag har dagen varit sisådär, den kunde varit bättre men vet vem, morgondagen kanske blir tusen gånger bättre? Det tror jag! Har iallafall hållt på med massa partylite trix och fix idag (Jajjamensan jag jobbar med det också!) Varför ha ett jobb när man kan ha fler? Mja man kan ju alltid fundera.. Jag vill som jag sa tidigare ha ett måndag-fredag jobb med fast lön! Sen skulle jag kunna ha det här partylite också men inte lika mycket.. 

Kvällen ska bestå av att vi ska ut och gå jag, mamma och micke sen blir det nog att spela lite mer skipbo och kanske ta en drink? Varför inte :) Men nu blir det middag, köttbullar med sås och potatis! (kanske lingonsylt!)



Slapp dag, skön dag!

Vaknade imorse av att M pussade på mig, det var länge sen det var så, i början på vårat förhållande så var det alltid så att han vaknade först och pussade mig på morgonen.. Sen så började jag alltid vakna först så det blev ju ändring på den fronten. Men imorse var det så mysigt att få uppleva det igen! Hoppas det blir så någon mer morgon :) 

Idag har det bara varit lugnt, stekte ägg till frukosten sen så åkte jag, mamma och micke upp till min syster och hälsade på henne och barnen, gud så jag älskar dem! Vi var där en stund sen for vi hem, tog det lugnt.. Käkade middag, mamma gjorde kallops! Jag brukar inte tycka om det, men gud så gott det var idag, eller iallafall såsen och morötterna! ;) Haha! Sen var jag, mamma, mattias och micke ute och tog en promenad, riktigt skönt faktiskt! Sen när vi kom hem så satte vi oss och spelade skipbo! Det spelet tröttnar man aldrig på, inte jag iallafall, inte än! ;)

Har nyss suttit och spelat det på datorn haha vilken nörd jag är! Nu börjar jag få ont i ryggen så nu ska jag slå ihop denna dumburken och slå mig till sömns tror jag, måste få in sömnrytmen lite tror jag, ska jobba med lite inventering som börjar nästa vecka, då blir det gå upp halv fyra liksom, inte okej. Men cashelicashcash welcome!



Brukar ni också spela skipbo? :) Om inte, börja!

Love '






Jag älskar dig!
Att förlova mig med dig var det bästa valet jag någonsin gjort, det känns så bra!
Du är mitt liv, min kille, min man, min bästa vän

14.10.2010

[ Nothing ]

Ååh ibland blir jag så less på rubrikerna, vad ska man ha för rubrik alltså!? :) Ibland kan man bli så irriterad så man skippar att skriva bara för den där jädra rubriken..

Idag har det varit en minst sagt, hmm kan inte sätta fingret på denna dag riktigt. Vaknade upp i sängen hemma hos killen och nu sitter jag i mitt rum i mora..? Började med att jag var in till stan (västerås) gick runt och kikade lite medans M var på arbetsförmedlingen, hittade bara ett par trosor på gina tricot sen smörknivar, hehe.. Vi for hem, käkade lunch, och helt hux flux inom en timme senare så bara for vi hit, jag tänkte whatever jag måste upp och packa inför flytten (alltså, skulle åka hit imorgon men åkte idag istället!) så nu sitter man här i sin egna stora säng..

Det känns rätt konstigt faktiskt, för nu är det sista gången som jag är här på "riktigt".. Ska packa så mycket jag bara kan för är ju bara här som sagt tills på lördag för jag jobbar söndag, sen åker vi hit den 27e bara och hämtar alla grejer och den 28e bär flyttlasset av! Jag slipper detta, denna lilla håla "mora" som bara kommer bli en "hembygd/hemort" som man bara åker till när man ska hälsa på familjen och de vänner som är värda att komma hem till.. Det känns så annorlunda, det känns så bra att man lyckas!!! Och att alla andra som tror att dem är så piffsiga, duktiga, bäst på allt, ja ni vet? Att det är dem som är kvar i den här hålan! Att det är dem som sitter fast!

Ni får verkligen ursäkta mig mitt humör, eller hur jag har "klagat" den senaste tiden men det har hänt så mycket så man vill bara spy på allt och alla dessa hårförlängningsmänniskor i denna håla.. Usch.. Skulle egentligen kunna skriva allt här i bloggen men för att vara "snäll" mot dessa människor så gör jag inte det.. Men folk kan då vara respektlösa, och man kan fan inte skylla på alkoholen, tänk med hjärnan först och inte med musen!

Men det känns bra, att lämna detta. Det känns bra att komma härifrån, jag är glad och lycklig.

Nästa vecka så hade jag tänkt att jag skulle söka lite andra jobb, jobbar ju på hemtjänsten nu men det är bara timanställning och jag skulle vilja ha ett typ "måndag-fredag" jobb med fast lön så att man vet att man får sitt liksom, ni förstår hur jag resonerar? Sen har jag ju lite extraknäck men jag skulle vilja ha ett enkelt jobb, fem dagar i veckan, skulle passa mig perfekt! ;) 

Dock så vet jag verkligen inte vad jag vill bli eller vad jag vill jobba med men jag är villig att testa på, för man måste ju egentligen testa först för att se om det passar? Jaja nog om det.

Denna blogg alltså, jag blir aldrig nöjd med utseendet, alltid är det någonting som krånglar eller så är det jag som inte blir nöjd. Jag skulle vilja kunna göra en helt egen design, ni vet en sån där fin och proffissionell (stavning?) design som bara jag har.. Men det projektet sparar vi till en annan gång!



I do not feel comfortable in my body..

Fast det har jag ju aldrig gjort heller så, det är nog ingen människa som gör det. Trivs ni i eran kropp?

Nu till veckan så ska jag äntligen köpa gymkort på friskis&svettis här i västerås, det ska bli så skönt så ni anar inte. Jag har som nyårslöfte (som många andra) att jag ska bli sundare, få en finare kropp, tappa i vikt och må bättre. Jag säger inte att jag ska gå ner 20 kg på si och så lång tid, för då går det inte. Utan jag har som mål att gå ner några kilo till och börja med så att man ser att det verkligen händer något och att det går, för då blir man mer taggad än om man säger att man promt ska gå ner si och så många kilo på så kort tid..

Det kommer bli så mycket enklare med allt nu när vi flyttar till en egen lägenhet, vi kommer inte kunna behöva bilen/bilarna någonting typ för det är gångavstånd till allt, förutom då när vi ska in och storhandla eller när jag ska till gymmet. Allt kommer bli så mycket enklare för då kan vi handla och äta vad vi vill, att skippa all skitmat och sånt kring kommer också bli så mycket enklare. Jag ska lyckas, vi ska lyckas, men det får ta tid. Yes

Ska bli så skönt att få med missen också, min lilla missekiss som börjar bli rätt gammal har jag insett. Jag hoppas verkligen att han kommer trivas hos oss i våran lägenhet.. Shit, tiden går så fort, det är liksom mindre än fyra veckor kvar innan vi flyttar? Kan inte riktigt sätta ordet på hur det känns, klart det känns konstigt när man flyttar hemifrån, man flyttar ju ifrån familjen, där man har växt upp från födseln. Det hade ju varit skillnad om man flyttat till en sunkig äcklig lägenhet i mora men nu flyttar man ju 19 mil hemifrån så det är väl det som känns antar jag. Men ni anar inte hur jä*la skönt det är och hur skönt det kommer bli, att äntligen så slippa den äckliga sunkiga lögniga lilla hålan som man velat komma ifrån så länge men aldrig trott man ska lyckas. Se på denna dag, för ett år sen trodde jag verkligen inte att jag ett år senare skulle bosätta mig här eller någonting.

Det här kommer bli ett bra år, welcome 2012 ♥