I have no good name for this post


Jag satt just och tänkte på hur mycket jag skulle skriva i detta inlägg sen satte jag på en låt och allt bara svartnade i hjärnan? Vad var det jag skulle skriva om? Hmm.. Får fundera och se om det kikar upp i hjärnan igen! 

Mamma fyllde år i tisdags så åkte hem till hemorten mora då, igen.. Börjar bli så trött på detta åkande, så skönt att det snart är över.. Jag gillar inte mora längre? Eller det har jag aldrig gjort då men nu så förstår jag inte hur man kan bo här, massa överlögnade människor som tror att dem är bättre än alla andra, vad tänker dem med? Eller tänker dem ens? Hur kan man ens ha en framtid här? Alla vet allt om alla, alla snackar skit om alla? Vad gör man ens i denna håla och vad blir man ens här? Eller man blir nog tamefan ingenting här.. Man blir bara sviken här, folk går bakom ryggen, ljuger och bara snackar skit.. 

Okej! Jag kan "inte stolt" erkänna, vi kan säga såhär, jag kan själv erkänna mina misstag och jag är inte ett dugg stolt över det, visst, man har snackat skit om nån någon gång ibland och behandlat folk som skit, men jag kan stå för det för det har varit sant och självklart ångrar jag det idag när man börjar bli äldre och märker sånt man kunde ha undvikit. Sen när folk kommer till mig och snackar skit om nån, man bara men hallå ge dig nu. Det mest störande är nog när ens vänner, eller såkallade "vänner" mår så dåligt, man ska tycka synd om dem och man är snäll och lyssnar och ställer upp, dem snackar skit om folk, sen hux flux så är de bästa vänner med dessa människor..? Man bara, jaha, det var dom orden du sa, you're bullshit! Jag har nog hellre få bra vänner än massa falska vänner.. Men det är bara jag, det är min åsikt.. 

Imorgon ska jag ner på "stan" och inhandla de sista julklappar när jag vaknat och sett att min lön sitter där den ska och då jag har betalat lite räkningar och fört över lite pengar till sparkontot :) Hur kan man vara så kär i en människa förresten? En ynka liten varelse som vandrar på jorden? Hur kan det finnas just två människor som passar som två pusselbitar? Jag har funnit min och jag älskar dig mest av allt Mikael! 

Vi firar jul här hemma hos min familj och på juldagen åker vi hem till hans familj igen och fortsätter fira jul där! Sen vet jag faktiskt inte när jag ska till mora igen? Om det ens hinner bli en gång i januari eller om det blir då i slutet då vi åker upp hit och hämtar mina grejer när jag ska flytta till min och hans lägenhet.. Spännande spännande! Snacka om att det är skönt att skriva av sig emellanåt? När ens hjärna har fyllts med sprängmedel typ som bara måste ut! Gaah vad skönt det är, man känner sig nästan som en ny människa, jag kanske skulle ha skrivit en bok? Men vad liksom, nja.. :) 



Den Svenska Björnstammen - Allting Kommer Blir Bra

Tycker den låten passar bra in just nu.. 



Ung och dum har man varit och nog har man fått betalat priset för det också..

God Jul förresten!

Stuff from germany


Byxor 14.9:- Euro, Bh 9.9:- Euro, Tröja 9.9:- (eller) 14.9:- Euro


Väska från Cubus 14.9:- Euro


Tunika/klänning 14.9:- Euro & leggins 9.9:- Euro


(en närbild på tunikan/klänningen)


Basic linnen från Cubus 4.9:- Euro styck! Även ett svart också


Gardiner 6.9:- Euro styck (tänkte ha i sovrummet i nya lägenheten till sommaren)


Gardiner 6.9:- Euro styck (tänkte också ha i sovrummet, när vi flyttar in)


2 stycken bordsdukar (den lila på vardagsrummet & röda på köksbordet) 2.99:- Euro styck


Ett duschdraperi 2.99:- Euro styck


Sen köpte jag även en jacka i den här färgen (limegrön/illgrön) men den hänger nere 


Sist men inte minst; massa god alkohol mmh! 


Some new stuff is never wrong

Tjallaballalalla!

Lika sjuk fortfarande men lika glad är jag för det.. Eller, min telefon är helt kokkobängbäng så därför är jag inte så glad men annars så! Ska köpa en ny mobil imorgon så.. Måste packa upp allt nu ikväll och packa om för imorgon bitti så måste vi fara tillbaka till Västerås eftersom jag ska jobba imorgon mellan 16.30-22.00, känner inte alls för det, hoppas jag inte smittar alltför många bara heheh.. ;) Inte mitt problem, det blir bara mer pengar för mig!

Och min lilla blåa bil klarade sig så fint så fram och tillbaka till Götet, 94 mil sammanlagt, kändes rätt tråkigt att köra bil igår kväll när man kom hem.. Men jag har haft det urtoppen nu när vi har varit borta iallafall, grymt! Tack allt sällskap och allt som hör där till! :) Ska slänga upp ett nytt inlägg där jag visar vad jag har köpt där nere i Tyskland, ni får ha det bra

Early bird?

Njae då men såklart så ska klockan ringa en kvart innan man ska gå upp, så typiskt!!

Har smetat i min grej i håret (håller på med ett litet projekt) som ska sitta i tills halv sen så ska jag ta mig en dusch :) Sov som en gud inatt, kanske därför jag vaknade lite tidigare..  Men gud vad ont i örat jag har? Kanske är öroninflammation på G? Hoppas inte bara! 

Idag är det förresten 3e Advent! Hoppas ni får en mysig sådan :) Nu ska jag kela lite med katten som ligger så sött här på bordet! 


Mattes misse

Much in so little time ..

Hej på er!

Jessica här, håller på att göra om bloggen lite och allt är inte riktigt klart ännu, ska ändra lite smågrejer men det hinner jag inte med just idag så det kommer en annan dag.
Som rubriken lyder ja; Så mycket på så lite tid?
Jag och min blivande sambo (ja äntligen, vi har fått en underbart fin lägenhet som vi flyttar in i slutet på januari) hejdå morabo, hej västeråsbo (fast det har jag ju iochförsig varit ett tag men nu blir allt så annorlunda, jag, mannen i mitt liv och kissemisspontus min!) Jo vad jag skulle börja meningen med var att jag och Mikael förlovade ju oss på våran ett års dag :) Lyckligast i världen är jag! Så glad och lycklig så det sprätter i kroppen hela tiden! Tänk att få somna vid hans sida varje kväll och vakna upp vid hans sida varje morgon, finns inget bättre, han är det bästa som finns och det underbaraste! 

Just nu så är jag självklart sjuk som jag vet inte vad, men vad gör det om tio år? :D Imorgon, eller jag har ställt klockan på 04.45 då jag ska stiga upp och duscha sen väcka upp Mikael och resten av familjen och så bär det av till Göteborg imorgon, jaaa den årliga julresan till tyskland! Det ska bli så mysigt och härligt att komma iväg lite. Att få strosa runt på tysklandsgatorna och hålla min älskling i handen och känna all glädje och närhet ♥ Mums på det!

Det var längesen jag skrev något här men ska försöka bli ändring på det nu. Just nu känns det som hostan har ätit upp halsen nerifrån och upp! Men som sagt, lika glad är jag för det och vad gör det om tio år? ;)

Ni får ha det så bra, ska krypa ner hos min man nu och få lite energipussar!