Längtar efter helgen

Något så ini bomben.. Är helt slut och börjar bli sjuk vilket jag inte har tid med nu! Längtar till helgen men ändå inte, skönt att inte jobba men på lördag så ska vi städa ur lägenheten så det är klart..
 
I Måndags var vi och hämtade massa nya tapeter till nya lyan, ska tapetseras i stora sovrummet, hallen och köket sen så ska badrummet målas om till vitt! Nötterna som bodde här innan verkar inte ha smak och stil för färg iallafall kan jag då säga.. Stora sovrummet är nu rött....... Falukorv/falurödfärgsröd, hatardetärsåjäklafult.. Sen har dom målat vita motiv på det.. Alltså kan inte beskriva hur fult det är haha :P Ska ta före och efter bild sen på allt som ska göras om. Badrummet har dom målat alla väggar mörkmörkgråa och en "fondvägg" typ mörkmörk militärgröngrått, aaah ni hör ju vilket kallabalik :P Skitfult men kommer bli toppen sen när allt är klart :) 
 
Så nu sover vi i det blivande gästrummet som i framtiden om något år eller så kommer bli barnrum.. 
 
Idag jobbade jag bara till kl 11 pga många sjuka kunder och så himla skönt! Har kollat klart på Lost så nu har jag gått igenom den serien också och lite tårar blev det ju på slutet men jag grinar alltid som ett litet barn när det är allra sista avsnittet som finns på en serie hehe :) Sen har jag hållit på att flytta över massa grejer ifrån datorn till hårddisken då datorn har blivit lite full :) Och ska fortsätta med det nu sen laga lite käk, köttbullar, grönsaker och stuvade makaroner får det bli idag, enkelt och gott! 
 
 
 
 
 
Kan inte beskriva mina känslor för dig i ord och hur mycket jag älskar dig, ♥
 
Jag ska ge allt vad jag har, till denna underbara karl
Så han är min, för hela livet
 
Imorgon har vi varit tillsammans i 3 år och 1 månad, bästa tiden i mitt liv
Även fast det senaste året har varit väldigt svårt och jobbigt för oss pga olika händelser
som vi inte kunde förutse..
Men är så himla glad att jag alltid haft dig vid min sida och kommer älska dig tills döden skiljer oss åt och kommer fortsätta leva med dig på andra sidan. Kan inte förstå hur en enda människa på gjorden kan göra så mycket, hur man kan älska bara en enda person så mycket som jag älskar dig. 
 
Nu har vi äntligen fått lägga det "onda" bakom oss, lämnat gamla lyan som den senaste tiden bara fått mig att må dåligt när jag tänker tillbaka på vad som hände mig när jag stod och lagade mat och allt bara vände på en enda sekund, livet ändrades totalt. Akutbesök hit och dit under en hel helg, söndagen kom och våran 2 1/2 års dag var kommen och vi skulle ha så mysigt och du skulle laga mat till oss, men så blev det inte utan vi spenderade kvällen och natten på olika håll, du hemma och jag själv, helt själv på sjukhuset. Värsta natten i mitt liv, det gjorde så himla ont och jag ville bara hem. Dagen efter var det dags för en liten operation och när jag fick i mig all sömnmedel och bedövningsmedel och kände mig hög som ett hus, var nog bland den skönaste känslan jag varit med om, jag svävade uppe i luften kändes det som och jag bara "garvade" inom mig, jag bara skrattade och fumlade med sjuksköterskorna som nog egentligen såg hur dåligt jag mådde när jag som mest försökte "leka" stark. Känslan när de sprutar in medlen i min hand och jag bara känner hur jag somnar och inte orkar vara vaken något mer. Vaknar sedan upp efter ett tag och fumlar lite till sen somnar jag om. Vaknar sen upp på uppvaket och känner mig helt död, hög och övergiven. Varför? Vad skulle jag göra nu? Hur skulle jag hantera detta? Låg där och ville ha mer sömnmedel/bedövning/narkotika och allt vad dem stoppade i mig. Jag ville fortsätta sväva.. 
 
Får åka tillbaka till rummet och vänta på min älskling som alldeles snart var där, hög som jag var.
Att få se honom efter allt gjorde min dag, jag skulle äntligen få åka hem om någon timme när jag vaknat helt och är normal igen. Värsta tiden i mitt liv och jag önskar inte ens min värsta fiende detta.
 
"Sjukskriven" från nya jobbet ett tag och bara trampa hemma, jobbigt jobbigt. Tomheten av att vara hemma själv, klättra på väggarna. Haft mycket men och ont efter allt som hände och mycket är fortfarande jobbigt men jag, eller vi rättare sagt försöker finnas så mycket som det bara går för varandra och jag hade inte klarat en enda sekund utan dig, Mikael. Tack för att du finns min bästa vän, pojkvän, sambo 
 
 
 
 
 
 

Höst & Lördagsmys

Nu var det ett tag sen som jag skrev här, (som vanligt) men har man mycket att göra om dagarna så blir det lätt så :)
 
Mycket har hänt sen sist (som vanligt)! Under semestern i somras så köpte vi en ny bil, och vi har nyligen flyttat in till Västerås. Känns underbart skönt att kunna gå överallt och slippa ta bilen överallt. Har supernära till Friskis & Svettis, 20 minuters promenad och kommer bli så mycket enklare att hålla igång med träningen och speciellt när min sambo också ska börja träna snart! 
 
Nu sitter han och spelar GTA med Robin så kände att jag kunde slänga in ett litet inlägg härifrån soffan :)
 
Trivs i alla fall jättebra i nya lyan, vi ska tapetsera om i några rum sen så kommer allt bli så bra! 
 
Snart dags och ta en promenad i regnet för att köpa lite käk sen hem och tända massa ljus, mys ♥
Micke ska spela antar jag och jag ska plocka lite här hemma sen mysa ner mig i soffan med filten och kissemissarna och kolla på någonting :) 
 
 
 
 
"Nya bilen" :)