Chipmunk Feat. Chris Brown - Champion


March ' 31 ' 2011

Ja då var denna månad också snart slut? Fyfaen vad fort det går! Drömde en jobbig dröm inatt som just nu känns lite sådär, halvverklig men jag vet ändå att den inte är det. Men jobbigt är det! Så just nu är jag lite sådär halvnervös och mår illa som ett as.. ;S Ingen bra start på dagen alls men hoppas det ändras snart!

Imorgon är det första april och då ska jag in och besikta min pärla till bil, göttsö! Igår var jag med Johanna till Sollerön och målade en omgång i hennes rum sen käkade vi pizza, asarvade och allt där till, fick grymt ont i magen av allt skratt haha :P Sen var vi då på stan en stund sen åkte vi hem till henne i Våmhus :)

På kvällen kollade jag på Big Brother med Mattias sen somnade jag rätt fort efter det.. Idag då? Ja vad händer idag allesammans? Har ni några förslag?



Jag saknar dig så jävla mycke ;(

Good things in black n' white


Du är det bästa som hänt mig, jag är så sjuk kär i dig och jag älskar dig så jävla mycket :)
Snart 6 månader, ett halvår, tiden går fort! Vill alltid vara din



♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jag och min vän Johanna som jag rår om något innerligt! Vi har haft våra brister men hon är en utav mina närmsta vänner som jag litar mest på, du är min brud




Max




Vincent

Always by your side

( Detta inlägg skrev för typ 2 dagar sen men publiceras aldrig...? Blogg.se alltså, driftstörningar varje dag eller haha? :P )

Heeej! Läget då?
Här är det prima skinka jappjapp!

Bad update jag vet jag vet men ni börjar väl bli vana nu? Haha

I helgen blev det brakfest, riktigt jävla skoj, dagen efter mådde man som man förtjänade men så ska det var ibland också! ;) Just nu är jag hemma i Mora, utan min älskling... :( Saknar honom jättemycket och måste vara ifrån honom ända tills på måndag sen är vi förenade igen ett bra tag framöver hoppas jag höhöh!

Söndagen bestod mest av soft chill och filmmys med de bästa! Jag är så grymt lycklig så det är sjukt

Dagen har varit chill, nu ska jag bädda rent i sängen sen kolla på Big Brother med bror min :) Hejs!

Von Benzo - I'm On My Way



Jay Smith ( Von Benzo ) - I'm On My Way



Movienight with my love ..

Jajjamensan igår kväll blev det en liten filmkväll med hjärtat mitt ♥ Det blev dessa filmer:


The Exorcist 3


.. Och The Exorcism Of Emily Rose - Den hann vi dock inte se klart pga att jag som vanligt blev så trött så jag somnade men vi ska väl se klart den senare ikväll :)

Även idag så är han ute i skogen och hugger ned träd eller vad dem nu gör? Jag sitter här, har hittat ett par fräna jeans som jag är rätt sugen på att köpa, skulle så gärna vilja ha dem så varför tvekar jag egentligen? Jo för att jag är typ snålast i världen haha.. Kanske lägger upp bild på dem här sen, beroende på hur jag gör! Var ju över ett år sen man köpte nya jeans liksom så man kanske borde unna sig ett par nya?

Jaja, iallafall så ska väl jag lägga mig till sängs och se på en film eller två tills gubben min kommer hem igen sen kanske ta en promenad i det fina vårvädret? Det visar sig! ;)

Lady GaGa - Born This Way



Detta är en utav hennes låtar som jag gillar bäst, skönt drag i den och skön video. Sen har det ju varit många spekulationer om att hon är/har varit kille, men när jag kollar på denna video så tror jag mest på att hon alltid varit kvinna. Liksom, kolla hennes otroligt fina former liksom, hennes rumpa, hur snygg brud som helst! Hon är ju dock lite konstig sminkad i just denna video men kolla kroppen, vilken pangbrud!

Hello hello (!)

Hejsan!

Det var ett tag sen men jag har inte direkt haft den där riktiga lusten för att skriva men jag lever iaf! Bor väl lite halft som halft här nere vid pojkvännen nu, är mer här än vad jag är hemma. Var på arbetsintervju i veckan här så vi får väl se hur det går sen har man ju sökt ganska mycket så man kan ju bara hoppas nu! Positiv lär man vara :)

Åker väl kanske hem en vända i veckan och är hemma någondag sen blir det nog ner hit igen! Igår var det rätt lugnt iallafall, vi for upp till Jonas, tog en två öl och hängde där, kollade även på BB och lyssnade på musik, kom hem inatt någongång. Saknar mitt täcke hahah så tror jag ska ta med mig ett utav dem när vi åker ner hit igen :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, pojkvännen är ute i skogen med far sin samt sin morbror och hugger ved..? Jag sitter här, ska gå igenom hans spotify och se om jag hittar lite musik, har nästan 600 låtar på telen men börjar tröttna eftersom man lyssnar på de i bilen osv.. Så det behövs lite nytt! :) Skönt med en pojkvän som har bra musik som är snarlik ens egen höhö!

Ja ni mina vänner jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag återkommer! Ha det bra


Early in the morning

Ja här sitter man på tåget då, åker strax och ska då till pojkvännen min som jag saknat såå :) Kunde inte sova ett piss inatt typ.. Det blåste utabara sjutton utomhus och det lät verkligen som att huset skulle blåsa ihop typ haha ;P sen låg man väl och hade lite svårt för att somna sen när man väl lyckas somna så vaknar man varannan timme och är typ hur pigg som helst wtf liksom men ändå somnade man om aslätt..? Jaja klockan sju gick jag upp iaf, segt svar ja! Så nu sitter man här.. Ska snart stoppa in hörlurarna, luta mig tillbaka och bara njuta av stunden ;) vad vore världen utan musik egentligen? - ingenting enligt mig. Men det är ju bara vad jag tycker :) ha en bra dag allesammans, kramkram!

Music makes the world go round (music bomb!)

Diddy - Dirty Money ft. Skylar Grey - Coming Home


Madcon Feat. Ameerah - Freaky Like Me


Kanye West feat. Rihanna and Kid Cudi with vocals by Fergie, Charlie Wilson, John Legend, Tony Williams, Alicia Keys, La Roux, The Dream, Ryan Leslie, Alvin Fields and Ken Lewis - All Of The Lights


Tinie Tempah feat. Ellie Goulding - Wonderman


Rihanna - S&M



Sean Kingston - Party All Night (Sleep All Day)


Alexis Jordan - Happiness


Alexis Jordan - Good Girl



Auburn Feat. Lyaz - La La La


Wiz Khalifa - Black And Yellow




what's up?

Helluhellu!

Fredag idag känns riktigt gött, jag håller på att tvättar osv för imorgon åker jag till min käraste ♥ Jag går nu på pencillin, hittills har det inte verkat så värst mycket men det visar sig om någon dag kanske.. :)

Veckan har varit rätt lugn faktiskt, bara softat och tagit det lugnt här hemma vilket gör mig riktigt rastlös haha.. :P Är en sån människa som inte bara kan ligga hemma och inte göra någonting, orka vara soffpotatis ;) Har även varit och hälsat på syrran och barnen några gånger i veckan och det var lika trevligt som vanligt!

Blogg.se har varit lite mysko den senaste tiden..? Humm!

March ' 1 ' 2011

Tjenis penis här vare ny månad då!

Jag är fortfarande sjuk inge vidare men det är bara låta dagarna gå på ändå :) Men jag är ändå rätt så posivit till det mest just nu ändå för det mesta går ju rätt bra nu, man måste se på de goda sakerna man har här i livet! Vad man egentligen har och inte vad man inte har, right?

Idag har jag bara slöat rakt ut, legat i sängen och sett på film riktigt jävla nice faktiskt. Har ju inte sett hela triologin av Stieg Larsson så idag såg jag den andra filmen "flickan som lekte med elden" och om ett tag ska jag slänga ner mig i sängen och se den sista och avslutande filmen "luftslottet som sprängdes" och ikväll hade jag planerat att se "avatar" men har alltid varit lite tveksam till den filmen, är den verkligen så bra som vissa säger? Vissa säger att den är så sjukt jävla bra och andra säger att den är så dålig och tråkig. Så jag får helt enkelt ta tag i det hela och se den själv för att avgöra vad jag själv tycker, punkt om det! ;)

Nu ska jag byta om för att följa mamma ner på ica och handla lite grejer till middagen idag!

Jag är så kär, jag är så förälskad. I min man



hihi puss på dig