Fredag!

Idag är det fredag vilket innebär helg! i helgen har vi inget speciellt planerat, imorgon ska vi hem till mickes familj och käka middag och spela lite? Vi gjorde det förra lördagen och det var riktigt kul! 

Igår körde jag ett intensiv spinningpass på 75 minuter, så jäkla skönt! Idag ska jag på ett vanligt spinningpass med evelina 16.15 hehe! Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra? Blir pestofylld kyckling med sesam på till middag, muums!

Lycklig!

Avslutade denna kväll med ett indoor walking pass med evelina och hennes mamma! Grymt kul och peppande, jag är så glad och lycklig just nu! Allt med träningen och kosten flyter på och jag blir bara mer och mer positiv :) 

Idag har det varit full rulle hela dagen, började dagen med att betala hyran och massa räkningar (inte lika kul) men så är det i vuxenlivet tyvärr :) Sen var jag in till stan och hämtade upp micke sen åkte vi och handlade lite, hem och lagade mat pytt i panna med stekt ägg blev det idag mums! Bytte om till träningskläder sen åkte vi in till stan igen och så klippte jag mickes morbror och tjänade in lite cääsh sen klippte jag även micke när jag ändå höll på :) 

Sen åkte jag och tränade och nu sitter jag här, nyduschad med missen halft i knät ♥ imorgon mellan 10-13 ska jag tvätta lite och fixa här hemma i lägenheten och ta en promenad hade jag tänkt :)

That little feeling

Ja, den där lilla känslan som uppstår i en själv när man ser att det faktiskt har hänt saker på ens kropp!

Igår så mätte jag mina mått och blev väldigt glad över att få se att jag har gått ner 2 cm; på 3 ställen och 3 cm på ett ställe på en månad (min första månad) om man säger så. Då blev jag glad och ännu mera peppad :) Så ikväll blir det ett indoor walking pass för min del som avslutning på denna vecka! 

Har för övrigt jobbat hela dagen idag, fick dock inte så mycket sömn inatt pga den där klockan asså.. Men hoppas jag sover bättre inatt, imorgon har jag iallafall sovmorgon, börjar jobba kl halv ett imorgon :P 




Jobbiga söndag

Igår kväll så drack jag lite cider och spelade kort med mina gummor persson och camilla :) Hur kul som helst, har saknat dem så mycket! ♥

Idag lyder dagen som så att jag ska iväg med mamma nu snart en sväng sen ska jag hem och packa, mamma och jag åker hem till västerås! äntligen får jag pussa på min man igen ♥

Lördag

Igår jobbade jag till 14 sen packade jag och gjorde mig färdig sen kom evelina och hennes bror oskar och hämtade upp mig så bilade vi upp till mora, stannade i falun hos mormor och morfar och hämtade en bil som mamma skulle ha så därifrån åkte jag själv.

For hem och slänge av mina grejer och pratade med mamma ett tag sen for jag iväg och hängde med jonte och dan tills inatt nångång. Evelina var också med :) idag sov jag tills mamma väckte mig kl 9, kändes konstigt att bli väckt av henne och inte vakna upp med mina pojkar. Vi for upp till syrran och hälsade på, jisses så barnen växer, helt otroligt!

Tralala..

Sitter i soffan med missen breve mig som kurrar som en annan helikopter. Duschade en varm dusch när jag vaknade, både välbehövligt och skönt! Bytte från indoor walking igår till spinning med evelina :) 

Ska snart fixa iordning mig lite sen dra in mot city och möta upp evelina och fixa lite saker. Hämtar upp micke runt två tiden inne i stan så sticker vi och handlar lite, ikväll blir det pizza eller en sallad, får se vad som lockas mest ;)

Imorgon jobbar jag till 14 sen så sticker jag med evelina upp till mora över helgen som en liten snabbvisit, ska umgås och få så mycket lyckorus jag bara kan få av mina vänner ♥

Ni gör mig starkare <3



Denna droppade ner igenom dörren idag med posten! 
Behöver jag ens säga något mer hahah?

Vilka brudar alltså, riktiga vänner! ♥

Ni gjorde min dag, ni gjorde mig så fruktansvärt glad!
Ni gjorde mig starkare än vad jag varit senaste tiden, är så otroligt tacksam för vad ni gjorde!

Där kom min knuff upp ur min stora svacka, just nu så känner jag mig gladare och piggare än vad jag gjort på länge! Älskar er! 















Onsdagsmys

Eller vad ska man kalla det? Var och körde ett spinningpass igår kväll sen åkte jag hem till mina pojkar ♥

Idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, är riktigt finväder ute så tror jag ska ta mig en promenad sen. Ikväll ska jag iväg och köra ett indoor walking pass! Imorgon får jag pengar så då ska jag iväg och handla lite välbehövliga saker och kanske träffa en kompis :)

Sovmorgon är guld värt!

Jobbade kväll igår och idag är jag ledig så då passade jag på att ta en riktig sovmorgon, slog upp ögonen strax efter halv tio så nu känner jag mig rätt så utvilad. Jag som hade hoppats på att det skulle vara lika fint väder ute idag som det var igår och i förrgår men inte då. Idag blåser det ute och är ganska mycket moln på himlen.

Ska iaf ta mig en promenad till jobbet och fylla i hur jag kan jobba i sommar, skönt att få den friheten i år! Förra sommaren så jobbade jag ju typ hela sommaren och missade allt roligt. I år har jag plockat ut det roligaste och viktigaste så att jag kan få uppleva det! 

Har inget speciellt inplanerat idag men ikväll ska jag iväg på träning, spinning!



Vart är jag någonstans?

Jag vet inte riktigt hur jag mår eller hur jag har mått den senaste tiden. Kan tyvärr inte svara på det än idag. Känns inte som jag ens är i min egna kropp längre, jag är helt borta. Vart är jag någonstans? När kommer jag tillbaka?


Har nog fastnat i den fördärvade svackan, återkommer när jag klättrat upp