Lyckorus

I söndags så låg jag verkligen i en svacka, jag mådde piss, jag grät, jag ville bara sjunka genom jorden för jag orkade inte. Nog den största svacka jag nånsin varit i tror jag. Jag packade min miniväska, och tog med pontus och så åkte vi hem till mora. Jag behövde min familj och mina vänner. Fyfan jag såg ut som en sprängd anka i ansiktet, fan hur jag såg ut på kvällen? 

Åkte upp till min fina lina ♥ hon är världsbäst alltså shit vad jag älskar den bruden she's my girl! Har haft det hur underbart som helst men igår så åkte jag och missen hem hit till västerås igen. Och snacka om jobbig natt? Låg och hade feberfrossa ett jäkla tag. Lyckades somna till sist iaf och fått några timmar sömn. Idag har jag hållt på med lite allt möjligt. Har tvättid just nu, hur kan killar ha så jädra mycket strumpor? Vart en hel tvättmaskin med mickes strumpor liksom.. Haha..

Jag hatar dessa svackor i livet, men ikväll ska jag iaf på indoor walking med evelina, riktigt peppad är jag :)

Tack för igår!

Älskade syster! Det behövdes verkligen! 

Hon har tyvärr redan åkt hem, jag har nyss diskat. Men vad ska jag göra nu...?

When the longing for something you dig in the heart,





kära pojkar, mina underbara gudsöner och systersöner.

finns ingenting som kan beskriva eller förklara min saknad efter er allihopa, pojkarna och eran mamma, ta vara på henne för hon är världens bästa mamma. jag skulle bara vilja knyckla in mig i ett kuvert och bli skickad hem till er och krama ihjäl er allihopa och tala om hur mycket ni betyder för mig och hur mycket jag älskar er.



Ja ni, den där känslan, att sakna. Som gräver en i kroppen och hjärtat. Man känner sig så svag!
Har iallafall städat lägenheten och duschat. Ska snart byta om till lite finare kläder än dessa jag har på mig och slänga på lite smink sen ta bilen in till västerås och möta upp syrran för lite lunch! (har två systrar)

Sen drar vi och handlar lite och drar oss hit till lägenheten. Kvällen kommer bli soft och kul!

Sasha Lopez feat. Andrea D & Broono - All My People



Jag älskar dig




du är mitt liv

Tung ögonlock..

Är verkligen vad jag har nu, är hur trött som helst men eftersom jag ville ha all tid med M som jag bara kunde få så gick jag upp med honom halv sju imorse, han åkte för ca en halvtimme sen och jag har aldrig känt mig så tom och ensam som jag gör nu.. ;/ Antar att det känns bättre om nån dag..

Jag sitter liksom bara och stirrar som ett jihu? Äh! Lyssnar på musik och ska snart städa lite i lägenheten :) Syrran kommer idag och det känns bra! Vi ska äta god mat (kyckling) ihihi jag älskar kyckling! Äta gott och må gott!

Avalanche City - The Streets



Det är väl alltid typiskt?

.... Att man ska gå och bli dunderförkyld när man har bokat in sig på spinning på söndag? Hoppas innerligt att jag frisknar till tills dess annars är jag så illa tvungen att avboka.. Grr aawwr! Blir så less, skyller på jobbets fel.. ;)

Idag har jag haft fullt upp sen innan jag vaknade imorse haha! Jobbat till tre ca sen in och handlade mat, sen hem och åt, ställde in matgrejerna i kylen, sen upp med mickes grejer till hans familj och nu kom vi hem nyss.. Kvällen blir lugn, jag har köpt hem några cider som jag tänkte dricka ikväll och bara ta det lugnt med mannen i mitt liv



Florence + The Machine - No Light, No Light







Tvättstuga..

Usch, har tvättstuga idag kl 19. Ska mestadels tvätta kläder åt M så att han kan packa.. Idag har jag jobbat 11.30-16.30! Både skönt och tråkigt, så jäkla blött ute bara.. Hade helst skippat det ;P

Fick ner ett nytt avsnitt av one tree hill imorse, oh my good! Kan man verkligen bli så frälst i en serie? Gud vad jag älskar den, har alltid gjort och kommer alltid att göra! Sitter alltid och bölar till det haha :$ :) Är ju sista säsongen någonsin som sänds nu, i USA så den har inte kommit till sverige ännu men man laddar ju ner ;) Men tur att jag har alla säsonger på dvd iaf :) Det känns bra, ska nog ha ett one tree hill maraton sen när hela säsong 9 är klart!

Vart även skapligt glad när jag loggade in på internetbanken tidigare idag och fick se att jag får lön både imorgon och på måndag, sitter inte helt fel! Ibland lönar det sig att slita lite extra ;) Imorgon ska jag jobba 7.30-16.00.. Efter det så blir det handling! Sen ska jag äta gott och mysa med min karl resten av fredagskvällen, har inte sovit utan honom sen i höstas, hur ska det gå? 



love you my everything


Tråkväder..

Jag blir så "deppig" när det är sådant här väder, man blir som vädret brukar jag säga.. Det ser ju riktigt grått och trist ut utomhus, sen blåser det också! Men ska snart trotsa det och glida ut i halkan med bilen en vända! 

Ska upp till mickes familj och hämta en grej sen ska jag hem och laga mat, mums är hungrig redan nu!

Min skatt


Hugo och jag för ett tag sedan när vi kollade på folkrace i mora, asså snacka om blont hår man hade då? Vadå skadligt haha? Inte undra på att håret har mått som det har mått med tanke på hur man har hållit på! ;) Nu är jag mer är hur glad som helst över att jag har sparat ut till min naturliga hårfärg, som också är blond.. Men inte sådär blond, utan naturligt blond, mellan askblond/mörkblont. Håret har blivit så mycket mer annorlunda, på ett bättre sätt! :) Ni kan få se bild, någongång, haha.. Är inte så sugen på att ta kort på mig själv ;)

Det var ju inte så farligt?



Men det där var väl ändå inte så farligt? Det tycker man nu när man ser tillbaka. Så jäkla stor var man väl inte då, eller..? Hade gett allt nu för att se ut sådär nu! Inte nu, men om ett tag så kommer jag se ut så :) Och håret




RJ ft. PITBULL - U Know It Ain't Love




Vår snart (?) / (!!)

Hur ska vädret ha sig egentligen? Igår var det hur vackert, fint och skönt väder ute som helst! Man bara kände vårdofterna, ååh nu är våren här kände man! Sen idag, är det liksom hur grått, halt, blött och tråkigt som helst? Man bara hallå.. Känns som man bara vill gräva in sig idag med film och mys ;) 

Jag sitter och fiffilurar lite med träningsprogram, tror jag ska köra ett spinningpass på söndag. Imorgon jobbar jag, fredag med sen innebär det handling (om jag nu får min lön då) vilket jag hoppas! Fredagskvällen ska jag avnjuta med god mad och fredagsmys med min karl som blir borta en vecka ca, så på lördag kommer min syster Ankipankie hit wiie! :) Hon stannar hos mig tills på söndag, sen blir jag helt själv buhu. :( 

Har ju aldrig sovit själv i lägenheten så det kommer kännas konstigt hehe :) Så då tänkte jag köra ett gött spinningpass som avslutning på helgen! :) Älskar spinning, speciellt känslan efter att man har tränat!

Idag ringde även min bror tias och talade om att han har tagit ledigt nästa fredag så han kommer hit på torsdagen, wiie det ska bli kul! :) 






Tisdag..

Idag sov jag ända tills klockan var halv 10, lite små ångest över det men vad gör det om hundra år hehe.. :) Missen gjorde mig sällskap hela morgonen efter att killen åkt iväg.. Kokade lite ägg och gjorde äggmacka till frukost!

Ska ner till jobbet om en stund och skriva en arbetsskadeanmälan.. Sen får vi faktiskt se vad dagen har att bjuda på, det visar sig :)

Myskväll med mina pojkar! :*

Äntligen klar med allt för ikväll! Nu ska vi bara bädda rent i sängen sen mysa ner oss i soffan och kolla på film sen Big Brother. Vad tycker ni om det i år? Jag tycker att det bara är skit men ändå så kollar man ju haha :) Tror inte det slår förra året iallafall! Till det så har vi köpt jordgubbar och vaniljvisp mmh :) Älskar kvällarna för då får jag avsluta den med mina gospojkar som jag älskar mest! :)

Danish ft. Samzon - Torka dina tårar (Le igen Del 2)



Klockan är ju bara tre..

Men det känns som att jag har varit vaken i evigheter.. Vad är detta?? Vilken jobbig dag ;) 

Har iallafall städat hela lägenheten och haft mig sen bokade jag in en tvättid idag klockan 16! Däremellan tvätten så ska jag ju laga middag och duscha så då flyter nog tiden på ganska så bra så det står nog inte på förrän det är kväll :)






Braindead (?)

Jo, idag känner jag mig helt braindead hehe, hela huvudet och hjärnan känns som en enda stor köttfärsklump (!!!).. Har inte sovit så bra inatt tror jag, hatar såna nätter.. Så idag blir en sån där riktigt seg dag då man bara flyter med i tillvaron.. Sitter och lyssnar på musik, ska åka in till friskis&svettis om en stund sen hämta upp M påvägen hem..

Men det märks väl sen hur denna dag blir :)

Rihanna - Drunk On Love



Lady Gaga - Second Time Around



Sunday

Mamma åkte hem igår, riktigt tråkigt :( Men hon kommer hit i mars igen så det känns okej :) Har haft det trevligt när hon var här så det känns ganska tomt nu hehe.. 

Skulle egentligen jobba kort kväll ikväll men fick lov att avstå det pga när jag jobbade igår så halkade jag och slog i knäskålen så det känns inte alltför skönt just nu så ringde och bokade av mig eller vad man ska säga. Mår inte riktigt bra känner jag, hoppas bara inte man blir sjuk nu mitt i allt också, låg och sov en stund tidigare idag, har huvudvärk och riktigt ont i hela kroppen, svettas som en tok men det är inte ens varmt? Lyckat.

I fredags så bjöd jag mamma på lite god mat och efterrätt;

Pestofylld kyckling med sesamfrön, fetaost, lite ris och egengjord chilisås
Man skär ett snitt i kycklingfilén och brer på grön pesto och strör på sesamfrön på kycklingen. Sen har man det bara i ugnen på 250 grader i ca 20-25 minuter (ta ut och skär ett snitt och se så den är klar). Hur enkelt som helst och så jäkla gott, min nya favorit, mumma!

Såsen har jag gjort efter egen hjärntänkande eller vad man ska säga, lite matlagningsgrädde, creme fraiche och chilisås och kryddor efter behag. Man kan även byta ut riset mot grönsaker :) 



Vit chokladmousse som efterrätt, varningvarning det är fruktansvärt gott! ;)

Här nedan har ni receptet på det;
http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=15536



M <3

Måste även påpeka att jag och min Mikael har 16 månader tillsammans idag!
Gud vad tiden går fort men jag är så lycklig! Den bästa tiden i mitt liv, att få somna vid din sida varje kväll och vakna upp med dig vid min sida varje morgon! Du betyder allt för mig, du är mitt liv, du får mig glad och lycklig! För mig så är du den finaste människan som vandrar på denna gjord :) Vill aldrig någonsin förlora dig min älskling, du är mitt allt, jag älskar dig








Vill alltid leva med dig, med dig är jag trygg!

Be thankful for what you have <3

Det tycker jag! Man ska verkligen vara tacksam för det man har och ta reda på det ♥

Min dag har varit toppen och jag är trött som ett stolpskott nu! Har haft min evelina här ikväll :) Vi har käkat tacos, pratat och kollat på wipeout vinter, haha det är så roligt! 

Fick min efterlängtade tröja utav min älskling som jag önskat mig i födelsedagspresent wiie :) Den är så fin och skön! Sen kom han hem på dagen med alla hjärtans dag present, en ros och lite annat smått och gott! Imorgon väntas en dag inne i västerås med mamma, kanske blir lite shopping om man hittar något? :) Hoppas det!

Avslutar denna fina dag med en sån här;




Då var man ett år äldre..

.. Men lika klok för det! ;D

Glad alla hjärtans dag allesammans!



(`v´)



















Kent - Hjärta






Happy!!

Jag känner mig så glad och lycklig! :D Gårdagen var så toppen och bra!

Fick tydligen inte sova längre än till 06.13 tyckte min kissemiss och jag kunde verkligen inte somna om så jag låg i sängen och spelade till ca halv 8 sen gick jag upp. Åt frukost med M sen fixade jag lite i lägenheten och gjorde klart tårtan och väntade ivrigt på att dem äntligen skulle komma, min familj ♥ Och jag blev så glad att farfar också var med, en riktig överraskning men gud så glad jag blev, miiin farfar! 

Fick massa paket (de firade mig igår, men jag fyller år imorgon!) kan försöka ta kort på det sen :) Sen öppnade jag ett paket som var från min syster (som tyvärr inte kunde följa med) :( :( Saknar dem så mycket! Det var iaf en jättefin ram med en bild på min lilla bushugo, det nyaste dagiskortet, så himla fin! Sen var det lite fler kort, och ett litet brev från henne och gud jag blev så glad, jag blev så glad men saknaden efter dem gjorde att jag började gråta.. Kan man älska sin familj så mycket? De är nog det viktigaste och bästa som finns!

Det kändes så skönt och bra att ha sin familj här hos mig! Men de åkte hem igår också, men min kära mamma är kvar och blir kvar hela veckan :) Idag har vi varit ut på en långpromenad och så har jag visat henne runt lite här där jag bor. Imorgon fyller jag så att säga år, men på onsdag så ska vi åka runt i västerås så ska jag visa henne runt ännu mer :) Längtar!
Tårtan jag gjorde



Världens bästa farfar


Imorgon äntligen!

Som jag har längtat!

Idag har jag jobbat, ett ganska slappt och skönt pass, gött det! Just nu har vi tvättstugan för att få bort lite blandad tvätt, inte så mycket kläder men sen har vi kvällen fri :) Ska städa lägenheten lite och kolla på Once upon a time!

Ska även göra en liten tårta inför morgondagen, eller ska göra grunden idag och resten imorgon :) Idag är jag på bra humör! Här får ni en bra låt på det, ungefär som grädde på moset;


Mohombi - In Your Head(Vdj Rossonero Remix 2012)




2 days left

Sen kommer min familj (en del av den) äntligen ner hit till mig plus min farmor och mina fastrar! Kan inte tiden bara gå lite fortare, snälla.. Som jag längtar!! Sitter i soffan med min misseprins liggandes breve mig :) 

Gjorde middag för en stund sen, så nu sitter jag här en vända. Vi fick igång vårat bredband idag snacka om skönt!! Så nu går det fort fort fort ;) Det gillas! Har laddat ner lite filmer så ikväll blir det bara lugnt! Imorgon är det jobb som väntas och direkt efter det så har vi tvättstugan en stund sen städa lägenheten som gäller och fixa och dona lite.. Nu ska jag mysa med mina pojkar ♥



Madonna feat. LMFAO - Give Me All Your Love (Remix)


Pancakeeees

Tjollahoppsan idag blev det pannkakor med jordgubbssylt och grädde mums filibabba!

Ikväll blir det väl lugnt antar jag, kolla på tv eller film det visar sig :) Slänger upp lite gamla bilder från hårddisken!




Jag på balen 2010, ett tillfälle av alla få då man kände sig lite fin iaf


Det här var hösten/vintern 2010 i början på mitt och mickes förhållande


Jag och min gudson hugo juni 2010


På peace and love 2010


Våren 2010


December 2008

Sommaren 2009 på classic car week


Februari 2009


Slutet på sommaren 2009


2 månader senare, mörkhårig, igen.. Haha herregud hur man bytte hårfärg hela tiden!


Mars 2008, snart fyra år sen! Långt hår ♥


Haha xD Många många år sen, måste vart 2003?


Juli 2007, vilket leende!


Hösten 2008, hade nyligen gjort slut med min pojkvän som jag var tillsammans med i några månader


Maj 2009 tror jag..?


Maj 2010, var påväg till falun kommer jag ihåg




Hemmamys med missen

Idag är jag så att säga hemma, feber och cpont i bihålorna. Inte kul? Har typ inte sovit någontin inatt, legat och feberfrossat hela natten känns det som, hatar sånt! Är hemma idag och imorgon men på lördag måste jag jobba!

Ååh älskade One Tree Hill min serie fyfarao vad jag älskar den! Laddade ner de fem sända avsnitten från nya och sista säsongen, säsong 9. Och jag dör, jag kan inte förklara hur mycket jag älskar den serien! Är det ens normalt att älska en serie så mycket haha? Och nu måste jag vänta ända tills på onsdag för att få se forsättningen på det spännande slutet.. :( Ååh.. 

Jahapp vad ska jag göra nu då tro? Ligger här i soffan och myser med missen och väntar på att M ska komma hem!





zzZzZzzZZzz..

Snarkelisnark.. Det är just precis vad jag skulle vilja göra nu men det får vänta en liten stund till..

Vaknade halv sju imorse av att min chef ringer och frågar om jag kan börja jobba kl halv åtta och jovisst kunde jag väl det, skulle annars börjat kl tio så det spelade väl ingen roll.. Efter jobbet så unnade jag mig en fet jävla dusch med hett vatten snacka om hur gött det var! 

Gjorde lite middag, egen korvstroganoff och bulgur till det, vart ju bra faktiskt? Mikael och jag tog nyligen en promenad och nu ser jag bara sängar sängar sängar.. haha

Men imorgon väntas det jobb igen! Jobb jobb jobb, men på söndag då får jag äntligen vara ledig! :)

Saturday

Lördag idag men känns som söndag, åh på tal om söndag vilket är imorgon så ska jag jobba.. Skitkul, noot.. Igår så kom evelina och robin hit och sällskapade mig och min man! Jag gjorde hamburgertallrik mumma! Jag var riktigt glad igår och det var kul, tack för igår! :) 

Idag är jag inte alls lika glad.. Vill bara skjuta huvudet av mig typ.. Ska nog snart hoppa in i duschen och sköta om håret lite så kanske man blir lite piggare? Det lär jag ju bli för jag ska ju laga middag idag igen, men idag är det familjen Lundgren som kommer över! 

Ska inte bli kul att jobba hela veckan som kommer men det ska bli skönt för då går dagarna fort och det vill jag, för nästa söndag så kommer mamma och dem ner, mamma ska ner hit och vara här några dagar! Och pappa skjutsar ner henne och så hakar farmor och dem på också för att se hur jag bor och lite för att kanske gratulera mig? ;) Fyller ju år den 14e och dem kommer ju den 12e hehe.. :) 


Train - Drive By


Fredagsmys!

Nu är det dags för fredagsmys!! :) Nädå men imorse så vaknade man väl runt åtta och var dötrött men lyckades inte somna om, suck så det var väl bara till och gå upp då, käkade frukost med min sambo sen var det lite småfix som gällde..

Vi for in till ica maxi och handlade innan lunchen så hade vi det gjort, skönt! När vi kom hem så lagade jag lunch åt oss och nu sitter jag här! Ska snart slänga ihop skärmen och fortsätta se serien Once upon a time, gud vilken bra serie! Vi började se den igår och jag satt fastklistrad som ett litet barn haha så ska fortsätta se lite på det snart men först ska jag trippa in i köket och diska lite.. Ikväll blir det lugn, ska nog avsluta dagen med en cider eller två här hemma, det kommer även några vänner över och vi tänkte göra hamburgertallrik :)



Mys med mina pojkar!

Mja ikväll blir det bara lugna puckar här i lägenheten, alla är helt trötta och slut så ikväll blir det bara mys framför tvn för våran del :) Missen har redan parkerat här breve mig med huvudet mot mitt lår hihi

Har laddat ner en serie som heter Once upon a time, någon som har sett den serien? Tidigare idag så tog vi iaf en liten promenad och till middag idag blev det köttbullar, sås, potatis och lingonsylt! Imorgon är en ny dag :)



Satan i gatan vad jag älskar dig!

Tiden går..

..fort? Ja verkligen! Tycker att tiden bara flyger iväg, om två dagar har vi bott här i lägenheten i en vecka redan! Vart har dagarna tagit vägen? Fast har man saker att göra hela tiden så går det ju automatiskt fort och för inte tala om sömnen, tror aldrig jag har sovit så underbart någonsin som jag har gjort här i lägenheten, med min misse och min M ♥ Missen sover uppe vid huvudet hos mig :) 

Imorgon är det fredag vilket innebär helg! Skönt! Ska in och handla lite smågrejer och mat imorgon förmiddag sen får vi se om Evelina kommer hit och hälsar på, hoppas hoppas :) Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på!