love that never dies out



Snart ett år med världens underbaraste ♥
Hur står du ut med mig?

take me to warmer places.

Nu har jag tagit mig till förnuft att skriva lite här. Hur underbart vore det inte att åka utomlands och brassa i solen? Hade ju varit kanonbra! Men istället ligger jag här med min bärbara dator i min pojkväns säng och dör av uttråkighet.. Hatar verkligen när han jobbar såna här kvällar, blääöh.. 

Annars så är väl allt bra, antar jag? Har sjuhelsickes hemlängtan bara men på Torsdag äntligen så bär det av home sweet home ♥ Jobbar ju inte längre heller, eller alltså såhär är det. Går kvar som extra på stället som jag sommarjobbade på men har inte blivit inringd något ännu. Sen så saknar jag alla mina underbara vänner landet om! 

Jag vill göra något galet, vad är galet och lagligt? (fast vem säger att det måste vara lagligt) hehe

Tatuerade in två tatueringar här om dagen, en fet på ryggen och en betydligt mindre på foten, asballa blev dem tycker jag så ett stort tack till Daniel som satte dit dem åt mig! (Bild kommer sen)

Min största fråga just nu är vad fan ska jag hitta på? Har massvis med filmer men jag är inte ligga i sängen och titta på filmhumör, jag vill hitta på något!! Jag vill röja, jag vill ha kul! Sen regnar det ute så ut och gå känns inte lika roligt längre. Kan ju kanske fippla lite med bloggens utseende? Det visar sig! ;) 

Tjaaaaao peace