Tired

Det är vad jag är, vad jag har varit det senaste århundradet typ, hmm..

Sjuk är jag också, tror nämligen jag åkt på feber nu också + feting huvudvärk som sträcker sig över hela huvudet. Inte roligt, men man ska inte klaga för det finns alltid andra som har det värre så man ska aldrig klaga!! :)

Idag har vart en chillatadetlugntdag och det var riktigt skönt.. Nu ska jag bädda till sängen och sen borsta tänderna samt tvätta ansiktet sen krypa ner till sängs och se på någon serie eller film och sen somna till det, hur underbart skönt är inte det? Längtar tills på lördag, saknar min pojk på tok för mycket ♥

Partytime

Yesyes my friends!

Förkyld, ont i halsen och sjuk som ett as men det stoppar inte för lite partyparty det inte! ;)
Johanna kommer hit snart, jag ska in i duschen sen ska jag börja med efterrätten och sen ska det fixas och trixas så jag skriver mer imorgon om jag är kapabel till det! ;) höhöhö

Iallafall så är älsklingen i Norrland och ska åka skoter.. Eller han är påväg dit nu och blir där tills på fredag (snyyft..) får lov att vara ifrån honom jättelänge.. Från och med idag så skulle jag vara ifrån honom kanske två veckor och det kändes ju inte så roligt? Så jag åkte ner och köpte tågbiljett idag så åker till honom på lördag, 8.22 går tåget skitkul :) Hihih


Menmen, ni får ha det så bra :) Vad gör ni i helgen?



my love



Åh herregud jag älskar dig så mycket att jag knappt får någon luft för det övriga!
Lars Mikael Lundgren mitt hjärta mitt guld min luft mitt liv
Jag älskar allt med dig och jag vill alltid vara med dig, min kärlek till dig är obeskrivlig!
Finns ingen som är så bra som du, du är det bästa som finns!
Finns ingen som är så vacker som du, du är det vackraste som finns!
Finns ingen snällare och goare än dig, min myspojke!

Bästa stunden i mitt liv var när du kom

Music makes the world go round

Martin Solveig ft. Dragonette - Hello


Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor


Chris Brown - Yeah 3x


Usher - More


Rihanna ft. Drake - What's My Name


Taio Cruz feat. Kylie Minogue & Travie McCoy - Higher






mixed Party pics THROUGH these years








































Jag har ju faktiskt varit nykter och kört någongång också ;)























February ' 10 ' 2011

Ooops såg att jag skrivit fel datum på den 9nde hehehe.. Förlåt!

Här sitter jag iallafall och lyssnar på musik, ska snart bege mig in i duschen och sen fixa lite här hemma för senare så kommer pojkvännen hit som jag längtat! Jag måste även fixa alla hjärtans dag present till honom, men jag har så tanklös, har ni några förslag vad man kan köpa till sin pojkvän på alla hjärtans dag? Ge mig tips!

Nu börjar katten min bli dryg så nu måste jag dra men vi hörs, tjaoo

Infernal - Self Control



Hur bra är inte denna låt egentligen? Den är rätt gammal men ack så bra, skön bas och skön rytm!
Den får mig att tänka på alla fester, speciellt när man åker i en bil med grymt ljud och är påväg någonstans, mmmh så gött, saknar dom tiderna!


27 September 2008 - ett gott exempel! Låten får mig att tänka tillbaka på just den kvällen! Jag hade nyligen gjort slut med min dåvarande pojkvän, fylla i bilen påväg till Rättvik för partaj! Usch vilken fyllekaja man har varit höhöh.. Påtal om sommaren 2006 och 2007, ska nog inte säga så mycket mer nu.. Tiden jag gick på strandens skola 7-9:an och början på gymnasiet, vad höll jag på med haha? Herregud!! Hur kan jag ens ha en lever kvar.. ;) Nej nog om det! På bilden är det även mina vänner Persson och Johanna som knappt syns något pga att jag flaxar som jag vet inte vad..? Btw så är det den hårfärgen jag har nu typ, stormtrivs i den! Det gjorde jag då också, en av de få färgerna jag har känt mig bekväm i och som jag trivs i! Och håret växte som bara den då kom jag ihåg, och just nu växer mitt hår som ogräs igen, skönt som jag väntat! Jessica is back

February ' 8 ' 2011

Igår så hade jag Johanna här hela dagen och det var hårfärgning som gällde för båda två, jag blev mittemellan, inte ljushårig och inte mörkhårig utan mitt emellan och jag vart nöjd :) Min kusin kom även hit så jag åkte med henne hem på kvällen så sov jag där tills idag, klippte även hennes hår igår!

Idag (kom hem kl 7.15 imorse tack vare att hon skulle med bussen till skolan) så jag somnade i min säng en stund sen har jag inte gjort ett piss idag...? Riktigt seg är jag! Har till och med klippt håret på mig själv litegranna, toppat det osv :P Nu vet jag inte vad jag ska göra? Jo tvätta lite men mer då?

Imorgon kommer min älskling och gud vad skönt det ska bli! Nu ska väl jag glida vidare då haha..



Älskar dig


Close my eyes...

Bra låt jag la upp i inlägget innan va? Jag tycker den är rågrym! Älskar rock/metalmusik där det även förekommer typer av fiol, säckpipor osv. Tycker det är asgrymt och den bästa kombinationen man kunnat komma på när det gäller musik! Love it! :) Musik är det bästa som finns, vad vore världen utan musik? Så mycket ord och kunskaper. En låt kan tillföra så mycket och betyda så mycket. Jag själv är musikälskare, jag skulle inte klara mig utan musik. Inte en enda dag utan musik. För mig betyder musiken grymt mycket! Bland det bästa som finns är ju att bara ligga och ligga och höra musiken dåna i ett par högtalare eller ett par grymma hörlurar. ♥ Bara stänga ögonen och lyssna! Och varför inte ligga och fundera uti allt möjligt samtidigt?

Ikväll har jag iallafall varit hos min farmor och pratat lite om allt möjligt! De har även fått ett uppdrag tills helgen, kommer bli smaskens!! Nu ska jag snart göra, jag vet inte ens vad jag ska göra? Klockan nio ska vi iallafall se på Spårlöst! Sen ska jag se några avsnitt av The O.C sen sova för jag är dundertrött! Vi hörs!





Eluveitie - Inis Mona



February ' 7 ' 2011

Nejmen tjenatjena!

Det var inte igår, nämligen en vecka sen prick! Då var det januari och nu är det februari ;) Vilket vill säga prick en vecka kvar tills jag fyller år, inte helt fel!

Igår så kom jag hem från sötnosen min, saknar honom jättemycket redan nu :( Men på torsdag får jag träffa honom igen :) När jag kom hem igår så gosade jag med missen i sängen sen somnade jag. Har även lyckats klämma fingret också så halva nageln gick av, inte roligt inte roligt..

Just nu sitter jag hemma hos syrran och vi har nyss käkat! Om en stund ska vi bort till ica maxi en sväng.. Frågan är vad man skall göra ikväll? Har ni några förslag?



Mina söta gudsöner/systersöner



Bild från tvillingarnas dop förra året, September 2010
Mina fina syskon och jag


Hugo September 2010 - tvillingarnas dop


Jag och Max September 2010