Torsdag 6 December

Gårdagen ska vi ju nästan inte ens prata om.. Shit vilket snöoväder det var här igår, eller ja överallt i Sverige.. Men det är ju så det blir när vintern bara plötsligt kommer men idag är det ju fint ute iaf :) 
 
Idag är det torsdag vilket innebär bara imorgon kvar sen åker vi!! Lyckan inom mig är total! Ska snart göra en uppgift vi fick igår sen röra ihop lite lunch innan jag ska in till eductus.. Följd av det så ska jag hem och tvätta, inte lika kul men måste göra det så att vi kan packa imorgon :) Dagen kommer nog rulla på fort idag *hoppas jag*
 
Är förkyld vilket suger.. Vill kunna träna men vill inte träna när jag är förkyld för då tar det bara längre tid innan det går över och det vill jag verkligen inte.. Men jag går ju ganska mycket om dagarna så jag tror att det väger upp lite iaf :) Man får tänka så. Hoppas att förkylningen har gett sig tills vi kommer hem nästa vecka för har bokat in några träningspass tills dess! :)
 
 

Onsdag 5 December

3 dagar kvar.. Längtar som en tok! Imorgon eftermiddag/kväll har vi tvättid så då ska det tvättas imorgon och packas på fredag :) Det går fort nu men det gillar jag! 
 
Igår förmiddag fixade jag och Jessica med lite julklappar :) Hade gärna lagt upp bilder men kan ej göra det då fel personer ser det... Hon lagade även ihop en riktigt god äggröra/omelett, mumma! Sen begav vi oss ner till eductus och det var ganska kul där igår. Idag blir det nog inte lika roligt.. Är världens snöstorm ute och jag längtar inte tills jag ska gå ut :) Just nu hoppas jag innerst inne att det blir inställt idag hehe..
 
Har nyss fått i mig en stor kopp te med honung och kanel, hur gott som helst! Annars har dagen inte mycket att bjuda på, längtar tills min micke kommer hem så vi kan se på film och mysa ikväll :)

 

Måndag 3 December

Hejsan hoppsan.. Hoppas allt är väl med er? 
 
Jag ser ut och det ser inte nådigt ut.. Ser riktigt kallt ut och hade hoppats att jag kunde stanna inomhus hela dagen lång men luft behöver man och jag ska in till eductus senare idag. Vi får se vad de har att erbjuda idag :) 
 
Nu är det bara 5 dagar kvar! Äntligen som jag har längtat! Ska bli hur mysigt som helst! 

Den här veckan är redan så fullplanerad men det känns ändå rätt skönt för då flyter dagarna på och då går tiden fort. Jag har nyss tagit hand om disken så nu ser det rent och fint ut i köket! Igår så var jag med Jessica :) Vi var först och tog en fika på espresso house, promenerade lite på stan och kikade runt i lite butiker tills dem stängde. Funderar även på att göra en radikal förändring med mitt hår, färga det alltså. Till en färg som jag aldrig haft tidigare. Men jag ska fundera vidare på det :) 

Följde med hem till henne en stund för att se hur hon bodde, blev kvar där några timmar innan jag for hem och lagade snabbmiddag till mig och micke. Vi kollade på julkalendern och någon serie innan vi lade oss i sängen :) 
 
Nu ska jag fixa lite här hemma sen sminka mig innan det är dags för lunch sen eductus! 

 
Här hade vi bara varit tillsammans i 3 månader och 5 dagar men jag visste redan då att vi alltid kommer vara tillsammans ♥
 
Du är min lycka, jag älskar dig till oändligheten fram och tillbaka miljontals gånger ♥
2010-10-14
 

1 December

Är det idag ju! Känns helt sjukt! Tiden går grymt fort och snart har jag och älsklingen bott i lägenheten i ett år. Igår kväll började vi se Batman filmen men micke somnade..... Så vi får väl se klart den ikväll :) 
 
Idag har vi inte gjort så mycket. Har varit och handlat lite på förmiddagen så nu är matlistan för kommande vecka klar, skönt! :) Käkade lite lunch för en stund sen, hederlig vanlig stekt falukorv, gammeldags makaroner, ketchup och mjölk! Så gött! Nu sitter micke och spelar... som vanligt... Men inte så länge till ;)! 

Senare idag ska vi hem till mickes familj och käka middag där sen ikväll ska vi bara vara hemma och se på film :)
Längtar tills imorgon då det är första advent och vi har handlat hem lite mysigt till frukosten imorgon :D