Om jag är glad!

Nu är jag riktigt glad. Micke kom med en glad nyhet som gjorde min dag idag, han är ledig ända tills på onsdag sen börjar han på torsdag igen? Det ska bli så s-k-ö-n-t att få vara hemma med min älskling. Det jag har åkt på verkar inte ge sig i första taget så det blir nog några sjukdagar till för mig..

Just nu är han hos några kompisar en stund, jag har städat och ska snart gå till ica och köpa något drickbart tills ikväll, ska bänka ner mig i soffan och se let's dance med mammi. Imorgon! Då kommer äntligen min syster hit med hugo, ska bli så kul! De ska hämta mamma så vi ska åka till min moster och hälsa på också, kommer bli så bra så toppen!! Längtar, har köpt hem glass och strössel till hugo! ;)

Sömnlösa nätter.

I hate it.

Jag är så trött och slut så jag vet inte vart jag ska ta vägen men ändå så kan jag inte sova riktigt om nätterna, jag som älskar sömn, det är så jäkla skönt och sova!! Har haft konstant huvudvärk sen i söndags? 

Började denna dag med att betala hyra och räkningar, heller inte så kul. Men ska snart klä på mig och dra in till stan för att fixa en grej till killen min som fyller år nästa vecka ♥ Gud vad jag saknar honom! Jag saknar honom även när han är här. Vi ses inte lika mycket längre, eller alltså såhär är det; han har praktik i enköping, han börjar 5 varje morgon så han går upp halv 4 (inte mänskligt!) och så kommer han hemma typ mellan 15-16 tiden på dagarna och då är han helt slut gubben. Sen är det läggdags för han kl 21-21.30 typ.. Så det blir inte så mycket tid tillsammans :/ Jag saknar det, jag saknar honom ♥ Jävla arbetsförmedlingen som förstör allt..

Menmen jag hoppas det blir annorlunda snart! 





Jag älskar dig bara dig min bubbselibubbs! 
14/10-2010 bästa dagen nånsin i mitt liv

Bullbak.

Inatt har jag sovit så mycket som ingenting. Hatar såna nätter, är så täppt i näsan och febrig så har knappt kunnat andas inatt.. Hade helst av allt velat ligga hemma i sängen idag men jag måste in till stan på ett möte idag kl 13. Hoppas hujedamig att det går relativt fort och att jag inte smittar allt för många! 

Men sen ska jag hem och inta soff eller sängläge, mamma håller på att bakar bullar här idag :) Ska bli mums! 
Sen såg jag även en vacker top på gina som jag ska springa in och titta på när jag ändå är i stan hehe! 

Till middag har jag tagit fram kyckling och bacon - baconlindad kycklingfilé i ugn blir det till middag idag sen massa grönsaker och sås till det, mmmh! 

Hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag besikta pärlan! 




PN.

Vart nästan en timmes promenad med mamma tidigare idag så nu är jag helt utslagen här efter lunch och allt.. Så nu ska jag faktiskt göra som så att jag ska bädda ner mig i myssängen och ta en liten powernap och hoppas på att jag är lite piggare sen när micke kommer hem från enköping! 


Jag säger prosit..

Idag är jag väl mer känd som prosit må jag tro. Har åkt på världens ja jag kan inte sätta namn? Helt dunderförkyld, har haft konstant huvudvärk i 4 dagar nu och så har jag bombont i halsen..? Helt förstörd! 

Menmen, tack alla för en toppenrolig helg i mora :) Hade så himla kul! När jag åkte hem till min man i söndags så följde även mamma med mig hit och blir här tills på fredag. Igår var vi i Uppsala nästan hela dagen och gjorde äventyrligheter! Hihi. Mamma bodde där när hon var runt 17-18 års åldern så vi for runt lie överallt. :)

Idag är man inte lika kaxig då jag känner mig som världens sopsäck. Men ska försöka mig ut på en liten promenad med mamma snart så man får lite frisk luft sen in på ica en sväng. Ska köpa med mig honung hem! 





Bild från helgen :)

Vår sol & varmt!

Idag när jag gick ut genom dörren för att gå till jobbet så möttes jag av en härlig sol och frisk luft. Riktigt skönt ute med andra ord! Men man ska väl inte säga för mycket för då är det snö imorgon när man stiger upp?

Är iallafall hemma på lunch nu, börjar kl 12 igen. Då ska jag köra massa mat sen handla åt några. Efter jobbet ska jag hem och göra mat, idag står det fläskfile med grönsaker och potatisgratäng! :) Sen ska jag in till systemet och handla lite gottgott och handla en grej till bilen! 




´`



Tuesday

Idag är det tisdag! Jaa! Vad fort tiden går hehe, tyckte nyss det var fredag typ. Iaf här sitter jag, har nyss ätit frukost/lunch eller vad man ska säga det, ska snart få på mig lite kläder sen gå till jobbet, jobbar 10-15 idag, sköönt! Sen är det även skönt att det bara tar 5 min att gå till jobbet!

Har fortfarande ont i ryggen men inte lika mycket som igår så hoppas det försvinner helt för imorgon vill och SKA jag träna :) Igår var jag hem till evelina och hälsade på lite sen åkte jag runt lite och handlade lite småsaker och sen mat :) Micke mötte upp mig på maxi sen åkte vi hem och tog det lugnt!



Dra åt pipsvängen..

.. Vad ont jag har!! Duschade för ett tag sen och då bara small det till i ryggen och nu har jag verkligen cpont ;( I hela ryggraden och högra skuldran. Jag blir så besviken när sånt här händer, det påverkar min träning något så innerligt, och när jag inte kan/får träna så blir jag så deppig och nere.. Och är ryggen såhär ikväll så kan jag ju verkligen inte träna? :/ Suck.. Micke får smörja in med voltaren gel sen i eftermiddag när han kommer hem så får vi se om det kanske hjälper? 

I vilket fall som helst så måste jag ta bilen in till stan och handla lite mat osv, sen åker jag hem och bäddar ner mig i sängen med alvedon och fortsätter mitt one tree hill maraton! Började se om från säsong 1 igår :) 



Brr!

Sitter och fryser riktigt mycket och har ont i halsen, hoppas bara det är något som sitter i idag för jag vill träna imorgon! Jobbade egentligen till kl tre idag men gick hem vid elva för känner mig inge vidare alls..

Igår hade jag och min älskling 1 1/2 år tillsammans ♥ vi umgicks hela kvällen bara jag och han, käkade även kinamat, mumma! Jag somnade dock rätt tidigt igår men det var skönt..

Den stora frågan jag har nu vad ska man äta till middag idag?
En söndag liksom haha



Bild från igår faktiskt :)

Då alla andra tar helg..

.. Så gör jag inte det, jobbat idag och jobba lördag-söndag, shitakul verkligen inte :P Avslutar söndag med ett härligt indoor walking pass! Sen vet jag inte riktigt när jag ska jobba igen men det märks väl, måste ju iaf hem till dalarna nästa helg för att laga lite på min bil som ska in på besiktningen den 27e..



Häftig hårfärg man hade där egentligen? Lite frän tycker jag :) 
Var ju ett tag sen man ens tog nån bild på sig själv, får se när det händer!



Sådär...

Nu har jag iallafall ändrat lite på bloggen!

Samma design som förut då jag trivdes bra med den men har bara ändrat lite med färger osv :) Rätt nöjd, får duga så länge! ;) Lite småpill som ska ändras bara men är ju inte så superbra så får leta efter lite info sen. Eller någon av er kanske vet? Om ni kollar under där det står lite om mig så är det typ en ljuslila rand innan nästa kolumn kommer, ser ni? Sen vid inläggsrutorna, både på över och undersidan är det också ljuslila. Någon som vet hur man ändrar det?

Vore tacksam om ni kunde lämna ett litet spår i kommentarsfältet! :)

Vill ha ny design (???)


Jaa det vill jag men hittar fasen inga snygga längre, så får duga med denna så länge. Någon som vet någon som fixar design eller någon bra sida med fina?

Igår körde jag ett spinningpass och ikväll är det indoor walking som gäller. Imorgon tänkte jag köra ett indoor walking pass eftersom vi åker till mora på fredag så kommer jag inte kunna träna förrän på tisdag..! Det känns sådär faktisk, gruvar mig lite hmm. Men ska ju promenera mycket när vi är i mora :) Men ändå, det känns lite sådär hmm.. Njuta lite av den goda påskmaten i helgen, men inte för mycket... ;) 

Ska ta mig an och diska lite sen få på mig lite kläder, ska in till stan och hämta micke runt ett halv två tiden så ska vi fixa present åt hans pappa som fyller 50 på fredag!