Ready, set, go

Ja då var nästan allt klart då..

  • Tvättat + hängt tvätt - check
  • Städat rummet och fixat lite - check
  • Lagat mat - check
  • Fixat allt som ska packas ner imorgon - check
Så nu ska jag hoppa till sängs och se ett avsnitt av One Tree Hill säsong 8 sen klockan nio se på Spårlöst på fyran sen kolla lite på The O.C innan man somnar, riktigt trött redan nu! Imorgon blir det väl gå upp rätt så tidigt och duscha osv sen packa och bege sig till pojkvännen :) Ni får ha det så bra!




15 Augusti 2008 - Första tatueringen gaddades in och snart är det dags för den 7:e ;)

Eddie Meduza - Ronka Mitt Hode




Eddieponken


January ' 31 ' 2011

Helluwellu sista januari idag då vilket innebär prick 2 veckor kvar tills jag fyller 20! ;) Underbart!

Idag var jag uppe hos min syster tills mamma slutade jobbet :) Var även till tatueraren och la till en grej i tatueringen som ska gaddas på mig om 24 dagar, wiiihii! Kommer bli perfekt, kan tyvärr inte säga något mer om den eller hur den ska se ut för min familj får inte se den förrän den är klar.. :)

Nu håller jag på och tvättar för imorgon åker jag till min älskling som jag saknar grymt mycket! Han fick körkort idag så grattis till honom :) ♥ Så ikväll blir det bara lugnt och lägga sig tidigt, somnade rätt sent inatt och gick upp typ astidigt... Men vi får höras helt enkelt ;)



Hollywood Undead - Hear Me Now





January ' 28 ' 2011

Tjaaarå....

Jag hatar verkligen såna här dagar och kvällar då man deppar ner sig totalt i något som inte finns...?? Då man funderar och tänker på precis allt i detalj och hittan och dittan, man gräver ner sig totalt rent ut sagt.. ''/

Menmen no big deal! Idag har det bara varit soft, skönt det också ibland. Pojkvännen är ute och roar sig och imorgon är det min tur ;) Igår umgicks jag med Johanna, vi var nere på stan och fikade samt pratade lite sen körde jag hem henne och stannade kvar där och kollade på Sveriges Värsta Bilförare sen for jag hem och sov..

Imorgon bär det av till Falun med mamsen, syrran och hugobus för att första hälsa på morfar ♥ sen ska vi till min kusin Christer samt hans familj och hälsa på, var flera år sen jag träffade dem senast så det ska bli asroligt! Vi blir även kvar där på middag så det ska bli mysigt! Sen ska jag hem och partaja med mina vänner, blir kanske även Parken! Hoppas det för då är det ju ingen snack om avståndet hem sen ;) Vi hörs!



January ' 27 ' 2011

Igår var förmiddagen rätt så seg, men sen så umgicks jag med Johanna på eftermiddagen. Vi var först på stan och kikade lite sen for vi upp till noret och kollade lite. Köpte även min pilatesboll igår, jag som trodde att jag skulle kunna börja använda den på en gång..? Men icke sa nicke, tydligen så skulle man blåsa upp den 80% sen låta den vara i 24 timmar och sen blåsa upp resten, myskoboll haha! Får börja träna klockan sju ikväll helt enkelt :)

Fixade lite grejer till telen igår sen pratade jag med pojkvännen i telefon, ett lååångt samtal. Men sånt behövs i ett förhållande det också! Sen blev det ett avsnitt av The O.C sen somnade jag gott och sov som en stock till klockan 9 imorse! Frågan är bara vad jag ska hitta på nu? Ska nog dra på mig massvis med kläder och bege mig bort till postlådan sen hem och bädda sängen. Kanske skulle umgås med Johanna senare idag men vi får se helt enkelt!

Maskinen - Buffalo Blues




Happiness


Vincent


Max


V


M


V


V


M


M

Mosters gullpojkar, mosters gudsöner - älskar er!




Underbara du!


Missen min

I'm in love with the best



Fyfan vad jag älskar dig Mikael, du är det bästa som finns i hela världen, jag skulle seriöst ALDRIG klara mig utan dig. Du finns alltid där för mig, du lyssnar alltid och finns där med världens bästa svar.. Alltid.. Och jag lovar dig att jag ska finnas där vid din sida vad det än gäller, för du är det viktigaste som finns för mig och jag bryr mig om dig så jävla mycket! Saknar dig varje sekund som du inte är i min närhet och jag längtar alltid efter dig. Det finns inget bättre än du, du är mitt guld, mitt liv, min luft, mitt blod. Jag vill aldrig någonsin mista dig, jag vill aldrig vara utan dig, jag vill vara tillsammans med dig hela mitt liv. För mig finns det ingen annan än du, aldrig ska jag sluta älska dig.
Du och jag föralltid, tills döden skiljer oss åt och i graven ska vi vila - tillsammans


Disneyland After Dark - Laugh And A Half ( D-A-D - Laugh 'N' A 1/2 )




January ' 26 ' 2011

Tjenis penis!

Bloggtorka.nu... Svar ja.. Men tyvärr så har jag inte funnit den riktiga blogginspirationen ännu men den kommer väl den också när det händer mer och man får mer att skriva om! :)

Igår var jag barnvakt åt mina underbara gudsöner Hugo, Max och Vincent ♥ Sen var jag och mamma och handlade mat, tog ut lite paket (hihihi) Blev inte middag förrän typ jättesent sen var jag aptrött efter hela dagen så låg och kollade på The O.C tills jag typ somnade :)

Vaknade upp klockan nio imorse och satte igång en maskin med lite tvätt men vad ska man hitta på resten av dagen..? Det är sviinkallt, 24 minusgrader ute så känner inte direkt för att gå utanför dörren idag hehe :P

Idag ska det nog inhandlas en pilatesboll, heter det så? Så att man kan börja göra lite övningar här hemma :)




January ' 23 ' 2011

Är inte livet underbart egentligen?

Idag fick min älsklingspojke lov att åka hem redan vid 12.30 tiden... Suck.. :( Eftersom det var slutsålt på tåget som går på kvällen som han i vanliga fall brukar ta så det sög ju skapligt.. Menmen! Så min dag har varit helt coollugn må jag säga bara soft hela dagen!

Tog nyss bilen ner på ica och köpte lite saker så gjorde jag en jordgubbsmilkshake när jag kom hem mmmh ;) Så ska alldeles strax ta med den in på rummet och krypa ner i sängen och kolla på O.C :) Fick ju min nya hårddisk, dvd + att jag fick köpa ett stort USB minne också så nu äre bara å tankatankatanka och lägga in sen köra in usb-n i dvdn och kolla där hur bra som helst! Bra när man ska flytta hemifrån också!

Påtal om det så kanske jag.. Okej nu kommer jag släppa en typ "bomb" för inga utav mina vänner vet om det förutom min familj och min pojkvän. Att jag kanske flyttar hemifrån snart, alltså verkligen flyttar, härifrån.. 23-24 mil härifrån? Ja, till Västerås då.. Har lagt intresseanmälningar på 5 lägenheter sen hittade jag en på en annan sida idag så jag har mailat den tjejen så nu får man hoppas på det bästa? Jajjamen inte ge upp i första taget! Utan bara ligga i! Jag känner liksom såhär.. Självklart så vill man ju inte bara lämna sin familj och sina vänner? Men vad finns det här för mig förutom det? Ingenting.. Inget jobb, ingen framtid, ingenting.. Tyvärr.. Det känns, men någongång i livet måste man ta det stora steget ut i livet och det är kanske det jag ska göra nu? Kommer nog bli toppen!! Så jag hoppas på att jag flyttat inom några månader (om jag har den lyckan med mig vill säga) men man ska aldrig säga aldrig!

Hmm jaa.. Imorgon är det exakt 3 veckor kvar tills jag fyller 20, shit vad fort det går, hänger inte med!

Men nu ska jag ta och traska in i rummet, är skapligt trött. Vi hörs imorgon? Kram



Min luft, mitt liv, min bästa vän, mitt allt

Bedtime stories

Slänger in ett inlägg från telen då.. ;) snacka om trött man är just nu alltså, ligger under täcket med pojkvännen och kollar på film :) mysigt! Önskar jag bara kunde få somna nu.. Men tyvärr måste jag vara vaken ca 40 min till för jag måste kolla så att jag har fått mina pengar då!:) sen imorgon blir det möte på förmiddagen (hoppas det går vägen nu!) Så man kan starta på nytt snart:) sen om jag fått mina pengar vilket jag hoppas så ska dvdn med mera hämtas ut, ;) imorgon blir nog en bra dag! Och imorgon så kommer mediumen även hit igen, mer om det i ett annat inlägg:) nu ska jag pussa på pojken min:) ha det bra! Kram

January ' 18 ' 2011

Förbered er på ett kort inlägg.. ;)

Idag har jag hängt med Johanna ett tag, tills klockan två typ.. :) Sen har jag bara kollat på The O.C och softat! Nu ska jag på toaletten sen ner och hämta min underbaring till pojkvän vid station, snacka om att jag ska pussa på honom! ♥

Vi hörs!



Joseph Arthur - Honey And The Moon



Important parts of my life


En lipande Max :)


En söt Vincent :)


Max och Vincent :)


Bild från promenaden igår


Jag och Vincent



Söta (väldigt söta om man tänker på allt socker som glasyren innehåller) ;) cupcakes som syrran och hugo hade bakat igår, så vi tog en liten fika tidigare idag, asgoda!


Saknar dig min sötböna! Hoppas du kommer hit imorgon för jag längtar ihjäl mig.. :( :$
Det är så tyst och tomt.. Saknar allt skratt med dig! Älskar dig gofis!

January ' 17 ' 2011

Nejmen hej på er! Hur mår ni?

Jag mår helt okejokej. Gick faktiskt upp tidigt imorse, klockan 8 nämligen! Tog mig en underbar dusch sen blev det frukost och lite trixfix, släppte sedan av mamma vid jobbet, for och lämnade ett papper sen drog jag upp till systra min ♥ Vi åt lite lunch sen hämtade vi hugobus på dagis. Vi for även ut hit till oss så var dem här tills typ fyra på eftermiddagen, tack för dagen älskade du!

Sen dess har jag inte gjort så mycket faktiskt.. Lagt in lite mer musik på telefonen och lite nya teman (vilket jag gör typ jämt..) kollat runt lite sen kollade jag nyligen på två avsnitt av The O.C! Klockan är snart tio och tro det eller ej så ska jag ta bort sminket sen pallra mig till sängen, lyssna på musik och sen sova om en stund, låter inte det underbart? Jo tack! Imorgon kommer (kanske, troligtvis) älskipälski hit och guuud vad jag saknar honom.. :( Hoppashoppas!

Så vi får se när jag skriver igen, vem vet jag kanske slänger in något inlägg från mobilen om jag får lust :) Tills dess så får ni ha det så bra sålänge! (Kommer lägga upp lite bilder från dagen i ett nytt inlägg)

January ' 16 ' 2011

Tjosan!

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Persson, då vi först kollade på Fångarna På Fortet och åt jordgubbspaj *muums* vilket i sin följd blev att vi satt och pratade lite om allt möjligt sen blev det en omgång Yatzy, vem vann då? Jo ingen mindre än jag själv!

Pratade med min sötböna i telefon när jag gick hem (hatar & gå i mörkret, speciellt själv) så då ringer man honom så får han vara samtalsoffer en stund ;) Tog som vanligt evigheter innan jag somnade..? Hmm ikväll ska jag lägga mig.. Rätt sent antar jag att det kommer bli, sen gå upp typ tidigt imorgon för att försöka vända tillbaka på detta dygn som jag ofrivilligt tydligen har gått åt pipsvängen..

Vad ska jag göra idag då? Jo det har jag ingen aning om själv ens, hade tänkt att jag skulle dra på mig skor och jacka och hasa mig ut i vintervärlden - är ju dock inte ens minusgrader så ska ta mig en långpromenad. Det är ju så underbart att bara gå och gå med musiken i öronen!

Ikväll är det säsongspremiär av Solsidan, det ska ni väl inte missa hoppas jag? Inte ens jag ska missa det med en sekund! ;)

Vi får helt enkelt höras mer sen igen när jag har något mer att skriva om, tjohejs!



Three months with my heart, yesterday

Jajjamen, igår hade jag och Mikael varit tillsammans i (redan) 3 månader, tycker tiden går skapligt fort!


Jag förstår inte hur man kan älska en människa så mycket som jag älskar dig hjärtat! För mig är du det vackraste som finns, du betyder mest för mig, du är mitt blod, du är min luft, du är mitt liv, vill alltid ha dig vid min sida ♥ Jag vill leva mitt liv, tillsammans med dig och ingen annan.
För mig är du det bästa som finns, jag älskar dig!


Hmm idag har jag inte gjort så mycket, råkade sova till 12 heheheh.. Sen var jag och mamma upp till syrran och hälsade på en sväng sen har jag fixat lite i rummet mitt, nyss ätit middag och duschat så nu känner man sig frisk igen!

Kvällen ska jag spendera med Persson, vad vi ska hitta på visar sig senare, man vet ju aldrig :)
Vad ska ni göra ikväll?

Ylvis - Kjempeform



Hahah Ylvis ylvis.. Jo ni denna låt får en då att tänka på sommaren 2010 och alla fester
och allt som hör där till! Bjuder på denna ikväll ;)

Just take it easy and enjoy life

Mmh det är just vad jag ska göra ikväll! :)

Har nyss käkat middag, inte de godaste makaronerna jag ätit asså men allt går ;) Tänkte slå på ett avsnitt av O.C nu sen prata lite med pojkvännen i telefon och efter det kolla på mer O.C och bara ta det lugnt..

Nu är tatueringstid bokad också, Februari here I come! Vad hittar ni på ikväll? :)

January ' 12 ' 2011

Tja! Hur är läget med er idag? Här är det helt okej faktiskt, rätt glad idag!

Vet ni vad? Idag har jag haft körkort i ett år! Ett helt år, snacka om att tiden går fort så inibomben! Känns som det var typ tre månader sen jag fick det ;) Men det känns skönt!

Ska snart byta om sen dra ner på stan och kolla om det är öppet så att jag kan boka tid för tatueringen som ska göras sen, sen på möte (lika värdelöst som vanligt..) Och sen handla lite med mamma, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på mer idag? Har ni några förslag? :)

Hihihi min dvd och externa hårddisk har kommit nu så nu är det bara vänta en vecka tills vi ska hämta ut det ;)

Tackar för mig sålänge och hoppas ni får en bra dag :)




Det är så sjukt jobbigt att vara ifrån dig såhär.. En hel vecka till måste jag vara utan dig och det suger så stenhårt, så jävla stenhårt för jag vill alltid ha dig i min närhet, jag vill alltid ha dig vid min sida, jag vill aldrig förlora dig för jag klarar mig inte utan dig. Jag hatar att vara ifrån dig, men snart kanske det blir ändring på det..

Movie night with popcorn

Jajjamen serru.. Kvällen har jag spenderat här framför datorn och kollat på:


Just precis, The O.C

Var ett bra tag sen man såg den serien nu och den är ju också kalasbra så laddade ner säsong 1 ;) Idag har dagen varit lugn, jäkligt lugn men såna dagar får man ha ibland, right? ;) Var ut och gick tidigare idag, riktigt skönt!

Imorgon har jag dessvärre fler saker som ska göras men det är skönt det med för då går dagen förhoppningsvis fort me like me like! Ska ringa viktigt (och då menar jag viktigt!) samtal, och ska även på möte (inte lika viktigt, tycker jag) till jobbcoachgrejen blablabla.. Jag tycker seriöst att man inte får någon hjälp där? Jag tycker det är slöseri, hur mycket tjänar dom på det egentligen? Hmmmm.. Sen ska jag boka tid för tatuering som jag ska göra också!

Wellwell nu ska jag borsta tänderna och ta en huvudvärkstablett sen krypa ner i sängen där det förmodligen kommer vara kallt, riktigt kallt.. (Såna här tillfällen önskar man pojkvännen låg där och värmde upp den tills man själv skulle krypa ner) ;) höhöh.. Saknar min snutt!

Vad ska ni göra imorgon då? :)

Godnatt, hughug!

Bad luck or what?

Jahani haha.. Det är möjligtvis inte så att ni vet någon i Mora eller i Dalatrakten som reparerar mobiltelefoner typ, privat? Inga såna där stora företag som sugonoff eller så.. Någon som gör det privat och inte tar så bedrövligt mycket för det? :P

Och nej det gäller inte mig :D som tur är ;) Utan det gäller pojkvännen.. Telefonen har tydligen lagt av typ.. Det är en Sony Ericsson.. Vet ni någon så får ni jättegärna säga till, alla tips är mer än hjärtligt välkomna!



Mixed pictures


Pulkabacken en dag med Hugo :)


Hugo och moster åker bob ;) Askul!


Och upp igen!


Jag på nyår


Pontus myser


Linas katt Knut :)


Vi hängde med Lina också ;)


Hon gjorde asgod lunch en dag, tagliatelle och egen pastasås!


Pojkvännen min tyckte också de va gott ;)


Vi var till min syster i Askersund en dag och hälsade på, sov även kvar där över natten!


En dag var vi och handlade med mamma och pappa


En kväll var vi hos syrran och kollade på film, jättemysigt! Mörk bild men skitsamma ;)


En kväll låg vi hemma och myste - gjorde egen milkshake mmmh!


Fireworks from New Year's Eve










Syrran, jag & Ammie :)

Pictures from yesterday


En glad Vincent :)


Max :)


Hugo :)


Hugo :)


En glad Hugo :)

January ' 11 ' 2011

Hejsan hoppsan!

Idag tog jag faktiskt sovmorgon till klockan 10, hur skönt som helst! Förut när jag var yngre så kunde jag sova till tre på dagarna? haha, nu får jag panik om jag sover längre än till 10 ;)

Ja hur som helst, igår så spenderade jag min dag med min underbara syster och mina tre gudsöner :) På förmiddagen så var vi på öppna förskolan någon timme, Hugo hade jätteroligt så dit måste vi igen! Idag började han på dagiset igen efter jullov :) Sen for vi ut hit till oss och var här några timmar och när jag körde hem dem så stannade jag kvar där och åt middag och lite sånt!

När jag kom hem var det bara sätta igång med att städa rummet och sen dammsuga, lyckades göra allt på en timme, nästan rekord ;) Bäddade rent i sängen också så sov helt okej inatt! Men hade ju varit ännu bättre om Micke var här..

Idag då? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag.. ''/ Är ju inte speciellt kallt ute så ska nog ta mig en långpromenad om en stund och bara gå och lyssna på musik, sweeet! Sen får vi se vad det blir av denna dag!

Kommer slänga upp bilder i olika inlägg efter det här, börjar med någon bild från gårdagen sen ser ni ju i rubriken vad det är för bilder :) Hejsvejs!

January ' 10 ' 2011

Hej och välkommen till min nya blogg som ni ser? ;)

Efter 3-4 års skrivande i min förra blogg så beslutade jag mig för att göra mig kvitt med den och påbörja något nytt liksom, bara radera allt gammalt och börja skriva om på nytt, hur bra låter inte det liksom? Jag tycker det är toppen!

Sist jag skrev var dock på julafton, tråkigt nog. Men nu när jag har skaffat en ny blogg så har jag intalat mig själv och bestämt att man inte ska ha någon press på sig när det gäller skriva här, utan jag skriver helt enkelt när jag känner för det eller vill helt enkelt :) Ibland kanske det blir ofta och ibland mindre ofta, ingen tidspress vilket låter underbart!

Ja vad har jag gjort då den senaste tiden? Kan ju försöka trassla ihop lite utav allt!

Har ju självklart varit med pojkvännen, sovit med honom i princip en månad nu nästan (förutom nån enstaka dag vi var ifrån varandra) så allt har ju varit så underbart som det kan bli! Men igår så åkte han hem så jag fick sova själv och det var inte kul alls.. Kunde knappt sova och sov inge bra då jag lyckades sova, ingen bra kombination..

På nyår så drack vi lite men så farligt blev det inte, fick många fina bilder på fyrverkerier (kommer lägga upp massor med bilder imorgon hade jag tänkt som en summering). På natten när jag äntligen hade somnat så vaknade jag vid halv fem på morgonen av att jag liksom tuppade av? Haha, såhär var det.. Jag har ett litet fönster där min säng står och på vintern så sätter man in ett litet till fönster som skydd så det inte ska vara så kallt, och det hade mamma satt in utan att satt fast det så den natten blåste det och var storm som fan och tror ni inte jag fick det rakt i ansiktet då? Låter jävligt roligt jag vet det tycker alla som fått reda på det ;) Men inte lika roligt var det att gå runt med ett fult stort blåmärke i ansiktet hur länge som helst..

Dagarna har varit fartfyllda och jag har inte legat vid datorn någonting typ. Har dock legat sjuk (dunderförkylning och ont i halsen) som jag åkte på den 1:a januari, fin start på nya året va? Inte kul men är sjukt glad över att jag hade honom som tog hand om mig min lilla ärthjärna :)

I fredags så var vi på maskeradpartaj (Lina och Elin hade fest för de fyllt år så temat var "till havs" och det kommer nog upp nån bild på det med!) Men ja tror ni inte jag blev dålig och fick åka hem då? Jo.. Jag började spy som en galning och spydde till 4 på morgonen så under lördagen låg jag och sov bara, stackars Micke som fick ta hand om mig han lär ju haft astråkigt den dagen.. Jag vet dock inte om det var någon magsjuka?

Jaja nog om det ;) Nu börjar jag få rejäl skrivkramp haha..

Om 5 veckor så fyller jag år, 20 år äntligen! Som jag längtat.. ;) Och idag så beställde vi hem grejer för 1300, jag ska få en superduperbra dvd av mamma i present så den beställde vi hem idag sen så beställde jag en extern hårddisk med 1000 GB (1TB) minne, inte dåligt inte dåligt! Lär behövas, så har man tills man flyttar hemifrån! Sen beställde vi lite kläder så det kommer bli roligt att få allt det där nästa vecka hihi :)

Nej bannemig.. Nu börjar ögonen fara åt egna håll, jag får nog fortsätta skriva imorgon, vi hörs!